Digiajan Ihmisläheinen Brändiäsi rakentava Oululainen tarina- ja mediaputiikki

Palopuhe

Parempien brändien puolesta!

Neotar Media on oululainen digiajan tarina- ja mediaputiikki. Intohimomme on saada ihmiset intohimoisiksi ja tarttumaan toimeen – olipa kyseessä maidon ostaminen tai maailmanrauhan edistäminen. Miten kuvittelemme tässä onnistuvamme? 

Suomessa on perinteisesti handlattu niin sanottu substanssi kymmenen pisteen ja papukaijamerkin arvoisesti, mutta sitten emme oikein osaa kertoa siitä. Että tuli muuten priimaa, vaikka hyvää vaan koitettiin. Markkinoinnissa vedetään mieluummin vajarit kuin överit. Ei tehdä numeroa. 

Mutta mepä tehdään ja enemmän kuin pelkkiä numeroita – nimittäin tarinoita! Luomalla mediasisältöjä ja kertomalla tarinoita, jotka menevät tunteisiin ja jäävät mieleen, saamme todennäköisimmin viestisi läpi kaikesta siitä pintakohinasta, jota digiaikamme tuottaa 24/7/365. On nimittäin tutkitusti niin, että muistamme tarinan 22 kertaa tehokkaammin kuin faktat.

Emme siis halua jättää juttua siihen, kun isä lampun osti. Haluamme, että työmme jälkeen brändisi loistaa, raikaa, tuoksuu ja tulee iholle entistä paremmin – olipa kyseessä yritys, yhteisö tai yksilö. Älkäämme jääkö toistemme paitojen pesijöiksi, vaan tehdään todestasi tarinaa, joka kerrotaan vaikka maailman ääriin!

Sinua palvellen,

Kalle Hautamäki
Yrittäjä, toimitusjohtaja ja vaikka mitä

Ollaanpa kuulolla!

Posti ja käynti: Kasarmintie 15, 90130 Oulu

Tykkää, seuraa ja verkostoidu

Kaikki oikeudet pidätetään. © 2019 Neotar Oy (3010826-6). Design & koodi ~ Neotar Media.

Kaikki oikeudet pidätetään.
© 2019 Neotar Oy (3010826-6).
Design & koodi ~ Neotar Media.

Vieritä ylös