Tervehdys, kanssayrittäjä!

Milloin viimeksi näit, kuulit tai luit tarinan, joka vaikutti sinuun? Millaisia tunteita se herätti? Iloa, surua, kiintymystä vai jopa vihaa? Riippumatta tunteiden laadusta ne todennäköisesti saavat meidät toimimaan jollain tavalla – ennemmin tai myöhemmin.

Jos haluaisimme auttaa vaikkapa köyhiä jossain päin maailmaa, kumpi on tehokkaampi tapa saada ihmiset lahjoittamaan rahaa hyvään tarkoitukseen: tilastollisten tunnuslukujen näyttäminen miljoonista nälkää näkevistä vaiko yhden tällaisen ihmisen tarinan kertominen?

Aivan.

Faktojen ja tarinan tehoa ihmisiin vaikuttamisessa on tieteellisesti tutkittu. Tarina voittaa.

Helmikuussa 2013 perustamani Neotar Media on oululainen brändi- ja mediaputiikki. Päämääränämme ja intohimonamme on auttaa yrityksiä ja yhteisöjä löytämään identiteettinsä, rakentamaan brändinsä ja kertomaan tarinansa. Kerronnan keinoina käytämme liikkuvaa kuvaa, valokuvia, grafiikkaa, nettisivuja ja tekstejä.

Tehdään yhdessä todestasi tarinaa!

Sinua palvellen,

Kalle Hautamäki
Yrittäjä

Portfolio

Educ-roll-upit

Educ-roll-upit

Cleworks

Cleworks

PPY: Brändifilmi

PPY: Brändifilmi

Vedet vaarassa

Vedet vaarassa

Yrittäjän digikoulu -videomainos

Yrittäjän digikoulu -videomainos

Myyntipalvelu Jaakkola: brändiuudistus

Myyntipalvelu Jaakkola: brändiuudistus

Sinivalkoinen maa 100 vuotta

Sinivalkoinen maa 100 vuotta

Simon, ristinkantaja

Simon, ristinkantaja

ffmatch

ffmatch

Itse teossa: Satu Laurel

Itse teossa: Satu Laurel

Satula.com & Sadelmagasinet

Satula.com & Sadelmagasinet

Tanssikoulu Heimo (2017)

Tanssikoulu Heimo (2017)

Mehiläinen

Mehiläinen

Eeva-Maria Parkkinen / Kuntavaalit 2017

Eeva-Maria Parkkinen / Kuntavaalit 2017

Joulukirkkoon

Joulukirkkoon

Educ

Educ

Palvelumme

Filmit
Liikkuvan kuvan ja äänen yhdistelmä tuo viestisi elävästi lähelle kuulijaa. Rakastamme elokuvamaista ilmaisua! Yritys-, tuote- ja palveluesittelyt, rekrypätkät, brändifiilistelyt sekä perinteiset tv-spotit teemme omana tuotantonamme aina ideoista valmiisiin videoihin.
Fotot
Valokuva on tehokas tapa kertoa enemmän kuin tuhat sanaa. Edustavat henkilökuvat? Onnistuu. Tilat ulkoa ja sisältä? Jep. Entäpä tuotekuvat? Meiltä.
Grafiikat
Graafinen ulkoasu on yllättävän isossa roolissa organisaation identiteetin tekijänä. Luomme yritysilmeen keskeisimmät elementit niin diginä kuin printtinä – logot, ikonit, käyntikortit, mainosesitteet...
Nettisivut
Huolimatta somepalveluiden mahdollisuuksista firmasi omat sivut ovat parempi tapa hallita brändiäsi. Ole olemassa digiulottuvuudessa ja tilaa sivut meiltä! Toteutamme sivut WordPress-alustalla ja opastamme tarvittaessa niiden käyttöön.
Tekstit
Jos tekstin teko tökkii, olemme apuna. Päässäsi on idea muttet saa sitä sieltä mustaksi valkoiselle? Tai ehkä kaipaat vain oikolukua? Oikeakielisyys on tärkeä juttu, kun yrityksesi haluaa antaa hyvän vaikutelman. Pilkut ja pisteet paikoilleen niin a vot!
Kurssit
Onko organisaatiossanne jatkuva tarve kuvamateriaalille? Tai ehkäpä haluatte vloggailla tekemisistänne? Silloin ehkä kannattaa tehdä ne hommat itse. Tarjoamme kattavasti valmennusta valo- ja videokuvaukseen: oppia kameran asetuksista, valaisusta, äänen tallennuksesta ja materiaalin editoinnista – unohtamatta kalustokysymyksiä.

Ota yhteyttä!

040 7044 563

Umpikuja 5, 90230 Oulu