Under Construction

Dear customer, we are building this site up. We’d be pleased to see you back here a bit later.
We all speak fluent English, so you can reach us without hesitation!

VARAA TAPAAMINEN

Not even the best product can sell without marketing.
The winner is who can get the message trough.

  • Do you have a great product or service, but it’s hard to get people undestand the value?
  • Does marketing feel like you wander in the darkness?
  • Are you frustrated when your own team can’t get the focus right?

RATKAISU!

Ingressi

Pitkän linjan yrittäjinä nuo ongelmat ovat meille tuttua tutumpia! Tiedämme mitä se on: resursseja valuu hukkaan ja pahimmillaan ristiriitainen viestintä luo vain lisää ostamisen esteitä. Haluamme jakaa kanssasi sen, mitä olemme vuosien varrella oppineet — selkeän viestinnän merkityksen markkinointiin ja koko yrityksen toimintaan.

Neotar aloittaa aina ytimestä — yrityksen strategian kirkastamisesta. Sen ansiosta yrityksen sisäinen ja ulkoinen viestintä muuttuvat selkeäksi, toiminta tehostuu, brändi vahvistuu ja markkinointi osuu maaliin.

Kun ostat meiltä:

  • Autamme sinua saavuttamaan selkeyden tekemisessäsi
  • Huolehdimme, että matka johtaa kohti tavoitteita
  • Autamme sinua markkinoinnin ja sisällöntuotannon haasteissa

NÄIN ME SEN TEEMME.

Ingressi

STRATEGIATYÖ

Mikä yrityksesi on? Mitä se tekee, kenelle, miksi ja miten?

Visualisoidaan yrityksesi strategia helposti ymmärrettäväksi onepageriksi ja laaditaan tehokas markkinointistrategia. Lopputuloksena ovat selkeästi sanoitetut periaatteet, joita on helppo noudattaa. Tämän jälkeen tiedät aina, minkä viestin nostat kärkeen missäkin tilanteessa. Viestintäsi perusta on kunnossa.

BRÄNDIN KEHITTÄMINEN

Noudattaako brändisi strategiaa ja tavoitteitasi niin hyvin kuin voisi?

Brändimielikuvan merkitystä on vaikea yliarvioida. Jalostamme brändisi viestiä ja ilmettä – tai luomme kokonaan uuden niin, että se toteuttaa yrityksesi strategiaa ja näyttää hyvältä.

MAINOSSUUNNITTELU

Laadukkaita, brändin ja strategian mukaisia markkinoinnin työkaluja

Markkinointiviestintä tarvitsee medioita kuten verkkosivustoja, painotuotteita, somekanavia jne. Se tarvitsee myös sisältöä, kuten valokuvia, videoita, tekstejä, presentaatioita joiden avulla kiinnität kohderyhmien huomion ja välität heille viestisi. Meiltä saat tämän kaiken.

DIGIMARKKINOINTI

Tehokasta ja suunnitelmallista markkinointia digikentällä

Kun haluat tavoittaa asiakkaasi, sinun kannattaa olla siellä, missä hekin. On tärkeää näkyä ja olla löydettävissä. Raivaamme näkyvyyttä digitaalisessa maailmassa kaikilla käytettävissä olevilla kanavilla.

Suosittelemme juuri nyt:

Markkinointi­suunnitelma 1590 €

Vuosi vauhtiin selvin askelmerkein! Luomme strategianne pohjalta teille 12 kk markkinointi­suunnitelman konkreettisine steppeineen. Suunnitelmaa voi toteuttaa täysin yrityksen omilla resursseilla – ja tietysti olemme apuna, jos meitä tarvitaan!

KYSY MARKKINOINTI­SUUNNITELMASTA

LÄHDE LIIKKEELLE TÄSTÄ:

11

VARAA MAKSUTON TAPAAMINEN

Tutustutaan ja kartoitetaan tilanteesi. Vaikka emme päätyisikään yhteistyöhön, saat silti mukaasi selkeämmän tilannekuvan ja uusia näkökulmia viestintäsi kehittämiseen.

22

TOTEUTETAAN PROJEKTI

Lähdetään yhteiselle matkalle! Tilannekartoituksen perusteella tiedämme, mitä vaaditaan, jotta liiketoimintasi pääsee etenemään kohti tavoitetta. Toteutetaan se projekti.

33

MARKKINOI MENESTYKSELLÄ

Projektin tuotoksena saat laadukkaat ja juuri tavoitteittesi mukaiset aineistot, joilla voit lähteä toteuttamaan menestyksekästä markkinointia.

AJANKOHTAISTA

Seuraa Instasta, mitä Neotarilla tapahtuu juuri nyt!