TYÖNÄYTTEITÄ

Esimerkkejä tekemistämme asiakasprojekteista

ATTACK TYÖKONEET

Laadukkaan pienkuormaajat

ESITTEET JA VERKKOSIVUSTO


Fibroc Oy alkoi tuoda maahan Attack- työkoneita, joissa on erinomainen hinta/laatu -suhde. Näiden myyntiä varten uudelle tuotteelle tarvittiin tietysti markkinointimateriaalia. Työkoneet poikkeavat visuaalisesti Fibrocin muista tuotteista ja niillä on valmiiksi oma nimi ja logo. Aineiston istuvuus Fibrocin tuotteiden jatkoksi oli suuri haaste.


ERIYTETTY AINEISTO


Attack-tuotteiden lisääminen suoraan muiden tuotteiden sekaan olisi ollut huono ratkaisu sekä Fibrocin oman tuoterepertuaalin kannalta, että Attack-tuotteiden kannalta. Tuoterepertuaarista olisi tullut epäyhtenäinen ja sekava. Attackit taas olisivat “hukkuneet” muiden tuotteiden joukkoon. Vaikka tuotteet todellisuudessa ovat luonnollinen osa Fibrocin strategiaa, johon kuuluvat tuotesektorit ovat: nosto, kuormansidonta ja materiaalinhallinta. Attack-tuotteet ovat osa materiaalinhallintasektoria. Kuitenkin fyysisesti ja visuaalisesti ne poikkeavat kaikista muista niin merkittävästi, että päätettiin pitää ne omana brändinään. Niitä varten luotiin oma verkkosivusto ja omat esitteet. Laitteista myös kuvattiin valokuvamateriaalia ja tehtiin tuote-esittelyvideoita. Verkkosivusto on nähtävissä osoitteessa www.attack-tyokoneet.fi.

Hox!

Neotar blogi

Jos strategia- ja markkinointiteemat ovat lähellä sydäntäsi, tutustu blogiimme. BlogiartikkeIeissa pohdimme käsittelemme sekä ajankohtaisia asioita, trendejä, että ajattomia näkökulmia aiheesta.

OTA YHTEYTTÄ LOMAKKEELLA

Error: Contact form not found.