TYÖNÄYTTEITÄ

Esimerkkejä tekemistämme asiakasprojekteista

Conlog

Puolustus- ja turvallisuusalan erikoistuotteet

PROJEKTIN TAVOITTEET


Conlog suunnittelee, tuottaa ja modifioi puolustus- ja turvallisuusalan järjestelmiä sekä yksityiselle sektorille, mutta pääasiassa julkiselle puolelle, kuten pelastustoimi ja puolustusvoimat. Alunperin Conlogin imagollinen haaste oli se, että heidät miellettiin konepajateollisuuden tekijäksi, vaikka todellisuudessa kyse on erittäin sofistikoituneista integroiduista ratkaisuista. Keskeinen laatutekijä on kestävyys ja toimivuus ankarissa olosuhteissa, joita tarjoavat niin pohjoinen talvi kuin afrikan kuumat aavikot. Tuotteiden pitää toimia joka paikassa ja tämän täytyy näkyä brändin viestinnässä.


MILLAISIIN RATKAISUIHIN PÄÄDYTTIIN


Liikkeelle lähdettiin väripsykologian pohjalta. Sininen väri mielletään teknologian, järjen ja luotettavuuden tunnetta välittävänä värinä. Logon muotokieli on suoraviivaista ja särmikästä. Siinä on sekä vahvuutta, että hienoja, teräviä kohtia. Tällä viitataan kokonaisvaltaisiin ratkaisuihin, jotka sisältävät niin raskasta konepajatoimintaa, kuin hienonhienoa älyteknologiaa parhaalla mahdollisella tavalla integroituna.

Hox!

Neotar blogi

Jos strategia- ja markkinointiteemat ovat lähellä sydäntäsi, tutustu blogiimme. BlogiartikkeIeissa pohdimme käsittelemme sekä ajan kohtaisia asioita, trendejä, että ajattomia näkökulmia aiheesta.

OTA YHTEYTTÄ LOMAKKEELLA

Error: Contact form not found.