TYÖNÄYTTEITÄ

Esimerkkejä tekemistämme asiakasprojekteista

EWONA FINLAND

Alleergiavapaat akustiikka- ja eristeratkaisut

YHTEISTYÖN TAVOITTEET


Ewona Finland teki brändi-ilmeen uudistuksen 2021. Uusi ilme merkitsi myös uusia tavoitteita markkinoinnille. Meillä oli kokemusta aiemmasta yhteistyöstä, joten pääsimme mukaan uudestaan tässä vaiheessa. Uusi yhteistyö alkoi pienillä projekteilla, kuten käyntikorteilla ja esittellä, mutta laajeni sittemmin kattavaksi markkinointiyhteistyöksi, jossa mukana on digi- ja somemarkkinointi, sisällöntuotannot ja kaikki brändiaineiston hallinta.Ewona halusi markkinoinnista joustavaa, suunnitelmallista ja innovatiivista.


MILLAISIIN RATKAISUIHIN PÄÄDYTTIIN


Ewonan kanssa päädyttiin tiiviiseen yhteistyöhön, jossa palaveeraamme säännöllisesti, tarkastelemme kuluneen ajanjakson raportteja, ideoimme uutta ja pistämme toimeksi. Yhtenä uutena aluevaltauksena olemme ryhtyneet julkaisemaan mainossarjakuvaa, joka esittelee lyhyillä stripeillä Ewonan tarjoamia akustiikka- ja eristeratkaisuja. Tiivis ja toimiva yhteistyö on koettu molemmin puolin tehokkaaksi ja mielekkääksi.

Hox!

Neotar blogi

Jos strategia- ja markkinointiteemat ovat lähellä sydäntäsi, tutustu blogiimme. BlogiartikkeIeissa pohdimme käsittelemme sekä ajankohtaisia asioita, trendejä, että ajattomia näkökulmia aiheesta.

OTA YHTEYTTÄ LOMAKKEELLA

Error: Contact form not found.