TYÖNÄYTTEITÄ

Esimerkkejä tekemistämme asiakasprojekteista

FIBROC

Nostolaitteita, kuormansidontatyökaluja- ja materiaalinhallintaa vankalla ammattitaidolla

PROJEKTIN TAVOITTEET


Fibroc tarvitsi esitteitä kahdelle surelle kohderyhmälleen, satamille ja kaivosyhtiöille. Molemmat sektorit tarvitsevat kovan käytön vuoksi jatkuvasti uusia spesifisiä tuotteita, joita Fibroc valmistaa omassa tuotannossaan. Tavoite on saada jalansijaa vahvemmaksi näiden asiakkaiden osatoimittajana. Esitteistä tuli käydä ilmi tuotteiden soveltuvuus raskaaseen käyttöön sekä Fibrocin kyky toimia vastuullisena ja luotettavana kumppanina. Esitteiden tueksi jatkossa tehtiin myös yrityspresentaatio ja messuosaston vaatimat seinät, messuteltta ja erilaisia suurkuvatuotteita.


ESITTEET JA YRITYSPRESENTAATIO


Suunnittelun ohessa kehitettiin samalla myös brändi-ilmeen visuaalista ilmaisua. Pohjana käytettiin ilmeessä jo olevia elementtejä, esim. logon heksakuviota. Kun heksan asettelee ylä- ja alareunaan siten, että niistä näkyy vain pieni osa, syntyy vaikutelma koneprässistä ja alasimesta. Sommittelulla synnytetään tunnetta vahvuudesta ja jämeryydestä. Heksakuviot myös antavat runsaasti mielenkiintoisia sommittelumahdollisuuksia, joita hyödynsimme suunnittelussa.

Hox!

Neotar blogi

Jos strategia- ja markkinointiteemat ovat lähellä sydäntäsi, tutustu blogiimme. BlogiartikkeIeissa pohdimme käsittelemme sekä ajan kohtaisia asioita, trendejä, että ajattomia näkökulmia aiheesta.

OTA YHTEYTTÄ LOMAKKEELLA

Error: Contact form not found.