TYÖNÄYTTEITÄ

Esimerkkejä tekemistämme asiakasprojekteista

KantriOulu

KANTRIOULU

Maaseutu Uudessa Oulussa

PROJEKTIN TAVOITTEET


2010-luvun alussa Oulu oli laajentumassa. Useat maaseutuvaltaiset ympäristökunnat olivat liittymässä osiksi Oulun kaupunkia. Puhuttiin Uudesta Oulusta. Kaupunki perusti kampanjan, jonka tavoitteena oli tuoda ympäristökuntien maataloustoimintaa ja -palveluita tutuksi oululaisille. Tämä kampanja tarvitsi visuaalisen ilmeen ja runsaasti tuotettua aineistoa. Keskeinen haaste oli kaupunkilaisten mielikuva maaseudusta. Se koettiin usein takapajuiseksi, ukkoutuneeksi periferiaksi, jossa isännät körrööttelevät traktorilla kylänraitilla navetalta haisevissa vaatteissa. Kampanjalla haluttiin osoittaa, että maatalousyrittäjät ovat usein nuoria, maatalouden ratkaisut moderneja ja että maatalous tarjoaa yllättävän monenlaisia palveluita, joista myös kaupunkilaiset voivat nauttia.


Ratkaisut


Ilmettä lähdettiin kehittelemään värien, tematiikan ja muotokielen kautta. Väreillä haluttiin luoda lämmintä ja positiivista, valoisaa tunnelmaa. Tematiikan avulla voidaan kertoa visuaalisesti hyvin nopeasti, että kyse on maataloudesta. Muotokielestä tehtiin rento ja helposti lähestyttävä. Brändin viestinnässä käytetään runsaasti kuvia, sekä valokuvia, että graafisia piirustuksia. Temaattisilla kuva-aiheilla pyrittiin kertomaan maaseutuun liittyvien palveluiden monipuolisuudesta.

Hox!

Neotar blogi

Jos strategia- ja markkinointiteemat ovat lähellä sydäntäsi, tutustu blogiimme. BlogiartikkeIeissa pohdimme käsittelemme sekä ajan kohtaisia asioita, trendejä, että ajattomia näkökulmia aiheesta.

OTA YHTEYTTÄ LOMAKKEELLA

Error: Contact form not found.