TYÖNÄYTTEITÄ

Esimerkkejä tekemistämme asiakasprojekteista

Terapiamaailma

TERAPIAMAAILMA

Toimintaterapiaa syyrella sydämellä

PROJEKTIN TAVOITTEET


Terapiamaailman markkinointiaineisto oli päässyt pahasti ajasta jälkeen. Verkkosivusto perustui vanhentuneeseen tekniikkaan eikä vastannut ajan haasteisiin sen paremmin sisältönsä kuin ulkoasunsakaan puolesta. Meiltä tilattiin uudet verkkosivut ja käyntikortti, mutta totesimme heti alkupalaverissa, että uudistuksen tulee olla laajempi. Myös ilmeen peruselementit täytyi uudistaa.


LOPPUTULOS


Terapiaan hakeutuvat ihmiset tarvitsevat jotain, mihin voivat ehdottomasti luottaa. Asiakkaat ovat yleensä vaikeassa elämäntilanteessa. He tarvitsevat empatiaa, luottamuksellisuutta, toivoa ja selkeää tietoa helposti omaksuttavassa muodossa. Vanhasta logosta poimimme ajatuksen toisiaan tukevista ihmisistä. Värimaailma, tematiikka ja rauhallinen sommittelu vastaavat asetettuihin tunneviestitavoitteisiin.

Halusimme myös tuoda esiin sellaisia arvoja, joita alan mediassa ei yleensä näe. Näitä ovat esim. henkilön, eli itse terapeutin persoona. Tuodaan asiakkaille nähtäväksi, millainen ihminen Terapiamaailman on. Lisäksi tarjotaan ihmisille selkeässä muodossa tietoa hyvin byrokraattisesta ja yleensä vaikeasti hahmotettavasta asiavyyhdistä, johon hän on ehkä ryhtymässä. Terapiaprosessi avattiin vaihe vaiheelta sekä kaaviona, että kokemuskertomuksina.

Hox!

Neotar blogi

Jos strategia- ja markkinointiteemat ovat lähellä sydäntäsi, tutustu blogiimme. BlogiartikkeIeissa pohdimme käsittelemme sekä ajan kohtaisia asioita, trendejä, että ajattomia näkökulmia aiheesta.

OTA YHTEYTTÄ LOMAKKEELLA

Error: Contact form not found.