Markkinointiviestintä ja strategiaosaaminen rakastuivat – syntyi

Neotar

Intohimonamme on viilata sekä sisäinen että ulkoinen viestintäsi kuntoon.

Olemme puolellasi. Kaikki tiimissämme ovat pitkän linjan yrittäjiä, joten tiedämme, mitä haasteita yrittämisessä on.

Puhumme aina asioista selkeästi, ja toimimme maanläheisesti. Ennen kaikkea kuuntelemme ja jalostamme aitoa sisältöä juuri sinun yrityksestäsi ja yrityksellesi – sellaista, jonka voit tuntea omaksesi ja josta liiketoimintasi hyötyy.

Tiimi

Janica Suominen

Toimitusjohtaja, strategiaholisti

Medianomi AMK, Tuotekehittäjän EAT, Valokuvaajamestari (VEAT), Johtamisen ja yritysjohtamisen EAT (strategia- ja talousjohtaminen)

Valokuvaaja, journalisti ja sisällöntuottaja 14 vuoden yrittäjäkokemuksella. Toiminut pitkään aloittavien yrittäjien mentorina. Kokemusta myös matkailu- ja ravintola-alan yritysten kehittämisestä. Eteenpäin vievää energiaa, positiivista asennetta ja rohkeutta ehdottaa niitä aivan hullujakin ideoita.

Supervoima: Ei mieti, mitä muut miettivät, vaan kulkee rohkeasti omia polkujaan. Tartuttaa tätä myös ympärilleen.

Matti Pohjola

Art Director, visuaalinen velho ja kiteyttäjä

Ba. of Sc. in Architecture, Yrittäjän AT, Tuotekehittäjän EAT, Painopinnanvalmistaja. Yli 20 vuoden kokemus graafisesta suunnittelusta.

Kokemuksen tuomaa näkemystä ja varmuutta, jossa turhat riisutaan pois. On yleensä kartalla silloinkin, kun muut vielä etsivät osoitetta. Vetää jämäkästi muun tiimin maan pinnalle, kun meinaa lähteä ihan laukalle.

Supervoima: Mahtava kyky hahmottaa olennaisia asioita isoista ja sekavistakin kokonaisuuksista ja kysyä oikeita kysymyksiä oikeaan aikaan.

Erika Barck

Markkinoinnin tradenomi, trainee

Meille kiinnitetty tulevaisuuden tekijä, joka on jo intohimoisesti mukana kaikessa tekemisessämme. Tehokas ja säntillinen, miellyttävä persoona, joka todellakin laittaa tuulemaan. Erika valjastaa sosiaalisen median tehokäyttöön!

Supervoima: Sosiaalisen median tuntemus, into oppia uutta. Tuo energiallaan ja olemuksellaan valoa kaikkien päivään. Tuottaa vauhdikkaasti uusia sisältöjä.

Vieritä ylös