Osakkaaksi?

Etsintäkuulutus!

Oletko itse tai onko verkostossasi markkinoinnin tai media-alan ammattilainen, jota saattaisi kiinnostaa osakkuus Neotarissa sisällöntuotannon, tarinallistamisen ja brändäyksen parissa?

Suunnitelma on seuraava.

Kokoamme hyvän tiimin, tuotteistamme palvelumme huippuunsa ja kehitämme luovat mutta tehokkaat työskentelyprosessit. Luomme tarinallistamisesta ja tarinankerronnasta palvelupaletin, joka auttaa asiakkaitamme viemään markkinointinsa seuraavalla tasolle. Tavoitteemme on olla Oulun seudun parhaiten asiakkaitaan palveleva markkinointiviestintätoimisto, jossa työskentely on kivaa ja tulos enemmän kuin osiensa summa! 

Meitä on jo kaksi lahjakasta brändääjää ja visualistia – Kalle Hautamäki ja Matti Pohjola. Toinen tykkää tehdä graafista suunnittelua ja toinen kertoa asiakkaan tarinaa kameran kautta. Haemme osakkaiksi vielä yhtä tai kahta lahjakasta ja omistautuvaa ihmistä, jolla olisi jo mukavasti kilometrejä takana markkinointiviestintäalan yrittäjänä tai asiantuntijana.

Lyhyesti sanoen etsimme copywriteria ja myyjää. Tarjolla on vastuuta yrityksen myynnistä, markkinoinnista, hallinnollisista töistä sekä prosessien kehittämisestä ja asiakastöiden osalta tekstisisällön tuotannosta, somemarkkinoinnista, nettisivujen rakentamisesta sekä palvelumuotoilusta. Sopivaa kombinaatiota voidaan pohtia lisää yhdessä.

Odotamme innolla yhteydenottoasi – pidä kynnys matalana!

Kalle Hautamäki
Toimitusjohtaja, Art Director
050 5466 588 / info@neotar.fi

Matti Pohjola
Graafinen suunnittelija, Art Director
040 500 3726 / meili@mattipohjola.fi

P.S. Jos yllä oleva ilmoitus kolahti mutta osakkuus tuntuu liian isolta palalta, ei huolta! Tarvitsemme varmasti alihankkijoiden ja työntekijöiden apukäsiä jatkossakin. Tarkoituksemme on myös luoda hyvä kumppaniverkosto, joka täydentää tarjoomaa juuri sellaiseksi, mitä asiakkaat meiltä kysyvät.

Sivustollamme käytetään evästeitä.
Lue rekisteri- ja tietosuojaselosteemme.

Kaikki oikeudet pidätetään.
© 2021 Neotar Oy (3010826-6).
Design & koodi ~ Neotar

Vieritä ylös