RATKAISUT

Markkinointiviestinnän ratkaisut aina asian ytimeen pureutuen.

Tarvitsetko jonkun, joka ottaa vastuun koko markkinoinnin kentästä asiantuntemuksella ja tehokkaasti? Voit itse keskittyä omiin tehtäviisi ja luottaa, että markkinointi hoituu. Ratkaisusi on Markkinointikumppanuus!

Vai haluatko mieluummin pitää kokonaisuuden itse käsissäsi, mutta tarvitset asiantuntijan apua yksittäisiin projekteihin kuten nettisivut, mainoskampanja, markkinointimateriaali, brändäys tai vaikka strategian kiteytys?

Neotar on mainostoimisto Oulussa, jolta löytyy ratkaisu aina. Jos ei valmiina pakettina, niin räätälöimme sellaisen juuri tarpeesi mukaan.

KUMPPANUUS

TÄSMÄRATKAISU

MARKKINOINTI­KUMPPANUUS

Huolettomat ja kokonaisvaltaiset ratkaisumme eri tarpeisiin

Markkinointi­kumppanuus – Mitä se on?

Markkinointikumppanuus tarkoittaa pähkinänkuoressa yhteistyötä, jossa Neotar ottaa vastatakseen asiakkaan koko markkinoinnista ja brändinhallinnasta. Mallia voisi verrata yrityksen palkkaamaan markkinointipäällikköön, mutta tuo siihen verrattuna lukuisia etuja.

Kumppanuusmallissa asiakas maksaa kiinteää kuukausihintaa, jota vastaan teemme markkinointia yhdessä laaditun markkinointisuunnitelman mukaisesti. Tehtävä markkinointityö voidaan sopeuttaa eri budjetteihin. Työpanosta voidaan myös joustavasti säätää tilanteen mukaan; hiljaisina kuukausina tehdään vain perusmarkkinointia ja sesonkiaikana panostetaan sitäkin enemmän. Tämän lisäksi joustavuutta tuo myös mahdollisuus liittää mukaan satunnaisia projekteja, jotka eivät alunperin kuuluneet yhteistyösopimukseen. Vaikka olemme oululainen markkinointitoimisto, teemme markkinointikumppanuuksia myös muualle Suomeen.

Markkinointikumppanuuden hinta riippuu halutusta sisällöstä. Kevyimmillään se on strategialähtöistä somea, jonka päälle voidaan tehdä aina tarvittaessa myös muita toimenpiteitä. Useat PK-yritysasiakkaamme saavat kaiken tarvitsemansa kasvunsa toteuttamiseen keskimäärin muutaman tuhannen euron kuukausibudjetilla.

TÄSMÄ­RATKAISUT

Ammattitaidolla hoidettu projekti kuhunkin tarpeeseen.

STRATEGIAN KIRKASTAMINEN

SUMUSTA SELKEYTEEN -TYÖPAJAT

Työpajoissa yrityksesi strategia käydään tarkasti läpi ja visualisoidaan. Lopputuloksena ovat selkeästi sanoitetut periaatteet, joita on helppo noudattaa.


Tämän jälkeen tiedät aina, minkä viestin nostat kärkeen missäkin tilanteessa. Markkinoinnin perusta on kunnossa.

STRATEGIAN VISUALISOINTI

Mikä yrityksesi on? Mitä se tekee, kenelle, miten ja miksi?

Strategian visualisointi aloitetaan strategian kirkastamisesta. Työpajassa käydään kattavasti läpi yrityksen koko olemus ja missio sekä ne keinot, joilla tavoitteisiin päästään. Olemassa oleva strategia on hyvä pohja – ei kuitenkaan pakollinen. Strategia kiteytetään ja visualisoidaan helposti omaksuttavaan muotoon brändin mukaiseksi strategian onepageriksi ja tarvittaessa myös kirjalliseksi strategiadokumentiksi.

Hinta: 3290 € + alv.

MARKKINOINTI­STRATEGIA

Millainen viesti menee perille nykyajan informaatiotulvassa?

Kun kaikki yrityksen markkinointiviestintä tukee samaa kohderyhmässä resonoivaa tarinaa viesti menee perille. Työpajassa laadimme yrityksellesi markkinointiviestinnän perusteet ja ohjeet sen toteuttamiselle. Tämä on loistava ja
helppokäyttöinen työkalu, jota ei kannata jättää käyttämättä. Lopputuloksen avulla jokainen yrityksen viestintää tekevä ihminen osaa muodostaa oikean markkinointiviestin asiakkaalle, jopa ilman markkinointikokemusta.

Hinta:

3290 € + alv.

SUMUSTA SELKEYTEEN

Strategian kirkastus ja visualisointi & Markkinointistrategia yhdessä

Hinta: 5990€ + alv.

BRÄNDIN RAKENTAMINEN

BRÄNDITYÖPAJAT

Yksi keskeisistä brändimielikuvan perustoista on visuaalisuus. Brändi-ilmeen merkitystä on vaikea yliarvioida.

Jalostamme brändisi ilmettä tai luomme
kokonaan uuden niin, että se toteuttaa yrityksesi strategiaa ja näyttää hyvältä.

BRÄNDIKIRJAN LUOMINEN

Koko brändimielikuva, viesti ja ilme käydään läpi alusta alkaen

Jokaisella yrityksellä pitäisi olla strategian mukaisesti määritelty brändi-ilme. Projektissa synnytetään yrityksellesi ilme kokonaisvaltaisesti.

Projekti sisältää:

  • Logo; eri versiot kaikissa oleellisissa tiedostomuodoissa
  • Muut graafiset elementit, ikonit ja sloganit
  • Kattava graafinen ohjeisto, jossa määritellään ja ohjeistetaan, kuinka ilmettä sovelletaan.
  • Asiakirjapohja, presentaatiopohja, esitepohja ja käyntikorttipohja

Hinta: 3290 € + alv.

LOGO & SPECS.

Logon suunnittelu, tuotanto ja kevyt ohjeistus

Hinta: 890 + alv.

MAINOSTUOTANTO & MARKKINOINTI

MATERIAALIT, SISÄLLÖT & MARKKINOINTI

Markkinointiviestintä tarvitsee medioita kuten verkkosivustot, painotuotteita, somekanavia jne.

Se tarvitsee myös sisältöä kuten valokuvia, videoita, tekstejä, presentaatioita jne. Lisäksi tarvitaan itse markkinointia eli viestisi täytyy saattaa kohderyhmien tietoon. Meiltä saat tämän kaiken.

NETTISIVUT

Ne oikeasti myyvät nettisivut

Kirkastetun sisällön sivustot, joissa asiat ovat aina myynnillisesti oikeassa paikassa. Uniikilla designilla ne myös erottuvat edukseen massapohjaratkaisuista. Visuaalisesti komeat ja juuri teidän näköisenne! Luonnollisesti tekemisessä huomioidaan myös hakukoneoptimointi ja laadukas koodaus. Monialaisen ammattilaistiimin jäljiltä ihan varmasti hinta-laatusuhteeltaan loistava valinta.

Hinta alkaen: 4750 € + alv.

(Vakiopohjan perussivut tai onepager-sivut edullisemmin.)

PAINOTUOTTEET JA MAINOKSET

Mainossuunnittelua ja tuotantoa laidasta laitaan

Esitteet, brändituotteet, käyntikortit, messuosastot, bannerit, lehtimainokset jne. Kaikenlainen markkinointiviestinnän aineisto.

Hinnoittelu perustuu suunnittelutyön laajuuteen. Pyydä tarjous!

YRITYKSEN KUVAPANKKI

Kätevä ja aina tarpeellinen kuvapankki

Yrityskuvauksen peruspaketti. Sisältää 2-3 h valokuvaussession asiakkaan tiloissa tai studiossa, kuvien jälkikäsittelyn ja toimituksen Drive-kansiossa, jossa kuvat ovat aina kätevästi tallessa ja käytettävissä. Kuvapankilla taltutat kuvatarpeet pitkäksi aikaa!

Hinta alk: 490 € + alv.

MARKKINOINTI­KAMPANJA

Haluatko tuloksia verkossa? Digikampanjat hakukoneille, someen tai molempiin kasvutavoitteiden kanssa.

Digimainoskampanjat ideoinnista toteutukseen, julkaisuun ja raportointiin. Google Ads, Facebook, Instagram, LinkedIn, Tiktok – missä asiakkaasi vain sijaitsevatkaan. Kuukausihinta sisältää ammattilaisen tekemän tavoitehakuisen optimoinnin, erilaisten mainosten testauksen parhaimman lopputuloksen saamiseksi ja selkeän liveraportoinnin, jossa voit kysyä suoraan tekijältä mieltäsi askarruttavat asiat ja saat ehdotukset jatkosta. Hinta sisältää myös mainosten brändinmukaisen graafisen suunnittelun, kuvat ja tekstit.

Jatkokuukaudet samalle kampanjalle optimoinnin hinnalla, summa riippuu yrityksesi tarpeesta.

Huom! Meidän digimarkkinointimme ei sisällä sitoutumista – voit irtisanoa sen välittömästi, jos et ole tyytyväinen ja tehty työ ja tilit jäävät aina veloituksetta käyttöösi. (Näin reilu lupaus on harvoin tarjolla.)

Hinta: Uusi peruskampanja esim. Google Ads, Instagram, Facebook, LinkedIn 700 euroa + alv + budjetti

Optimointi jatkokuukausina n. 150-400 euroa / kk+ alv + budjetti