RATKAISUT

Markkinointiviestinnän ratkaisut aina asian ytimeen pureutuen.

Tarvitsetko jonkun, joka ottaa vastuun koko markkinoinnin kentästä asiantuntemuksella ja tehokkaasti? Voit itse keskittyä omiin tehtäviisi ja luottaa, että markkinointi hoituu. Ratkaisusi on Markkinointikumppanuus!

Vai haluatko mieluummin pitää kokonaisuuden itse käsissäsi, mutta tarvitset asiantuntijan apua yksittäisiin projekteihin kuten nettisivut, mainoskampanja, markkinointimateriaali, brändäys tai vaikka strategian kiteytys?

Neotarilta löytyy ratkaisu aina. Jos ei valmiina pakettina, niin räätälöimme sellaisen juuri tarpeittesi mukaan.

KUMPPANUUS

TÄSMÄRATKAISU

MARKKINOINTI­KUMPPANUUS

Huoleton ja kokonaisvaltainen ratkaisu hyvään markkinointiin

Markkinointi­kumppanuus – Mitä se on?

Markkinointikumppanuus tarkoittaa pähkinänkuoressa yhteistyötä, jossa Neotar ottaa vastatakseen asiakkaan koko markkinoinnista ja brändinhallinnasta. Mallia voisi verrata yrityksen palkkaamaan markkinointipäällikköön, mutta tuo siihen verrattuna lukuisia etuja.

Kumppanuusmallissa asiakas maksaa kiinteää kuukausihintaa, jota vastaan teemme markkinointia yhdessä laaditun markkinointisuunnitelman mukaisesti. Tehtävä markkinointityö voidaan sopeuttaa eri budjetteihin. Työpanosta voidaan myös joustavasti säätää tilanteen mukaan; hiljaisina kuukausina tehdään vain perusmarkkinointia ja sesonkiaikana panostetaan sitäkin enemmän. Tämän lisäksi joustavuutta tuo myös mahdollisuus liittää mukaan satunnaisia projekteja, jotka eivät alunperin kuuluneet yhteistyösopimukseen.

Strateginen All in -markkinointi­kumppanuus

 • Sumusta selkeyteen -työpajat, joissa kirkastetaan yrityksen strategia ja luodaan viestintästrategia
 • Markkinointisuunnitelma
 • Brändi-ilmeen jalostaminen strategian pohjalta, aineistopäivitykset
 • Käytännön markkinointityö;
  • Tavoitteiden mukaisesti rakennettu somejulkaisu kerran viikossa; sis. haastattelut, sisällöntuotannot, julkaisut valittuihin somekanaviin, seurannan ja raportoinnin
  • 1-2 kuukausittaista sisältöartikkelia kuten blogi, artikkeli tai ajankohtaista-julkaisu nettisivuille. Sis. haastattelut tai vastaavan tiedonhankinnan, sisällöntuotannon, tekstin optimoinnin ja julkaisun
  • Kasvumarkkinoinnin digimaailmassa. (Digitaalinen markkinointi, hakukoneoptimointi, sivustojen myynnillisyyden kehittäminen, liidigeneraattorit)
  • Hakutermi-analyysi ja alkutilan analyysi SEO-optimoidun tuotannon ja laadukkaan digimarkkinoinnin varmistamiseksi. SEO-raportointi 4 kertaa vuodessa.
  • Jatkuvan brändiaineiston ja markkinointimateriaalien ylläpito ja uusien aineistojen suunnittelu tarpeen mukaan
 • Nettisivujen jatkuva kehittäminen ja sisällöntuotanto
 • Oulu ja lähialueet 4 990 euroa + alv / kuukausi, muualle Suomeen 5 490 euroa + alv / kuukausi

SOME & DIGIKUMPPANUUS

Huoleton ja kokonaisvaltainen ratkaisu hyvään markkinointiin

Some- ja digimarkkinointi­kumppanuus All in

 • Tavoitteita palvelevalla rytmillä tehty somejulkaisu kerran viikossa; sis. haastattelut, sisällöntuotannot, graafisen suunnittelun, julkaisut valittuihin somekanaviin, seurannan ja raportoinnin
 • 2 kuukausittaista hakukoneoptimoitua sisältöartikkelia kuten blogi, artikkeli tai ajankohtaista-julkaisu nettisivuille. Sis. haastattelut tai vastaavan tiedonhankinnan, sisällöntuotannon, tekstin optimoinnin ja julkaisun
 • Resursseja voidaan tarpeiden mukaan käyttää paketissa joustavasti välillä myös muuhun tekemiseen kuten graafiseen suunnitteluun, nettisivujen päivitykseen, valokuvaukseen, medianäkyvyyden tavoitteluun tms.
 • Kasvumarkkinointi digimaailmassa. (Digitaalinen markkinointi, hakukoneoptimointi, sivustojen myynnillisyyden kehittäminen, liidigeneraattorit)
 • Oulu ja lähialueet 2 500 euroa / kuukausi + alv, muualle Suomeen 2 950 euroa / kuukausi + alv

Huom! Suosittelemme, että ennen markkinointityön aloittamista teemme strategian kiteytyksen, laadimme viestintästrategian ja markkinointisuunnitelman. Se luo hyvän pohjan tulevalle markkinointiyhteistyölle.

Some- ja digimarkkinointi­kumppanuus Next Level

 • Tavoitteita palvelevalla rytmillä tehty somejulkaisu kerran viikossa; sis. haastattelut, sisällöntuotannot, graafisen suunnittelun, julkaisut valittuihin somekanaviin, seurannan ja raportoinnin
 • 1 referenssi- tai asiantuntija-artikkeli kuukaudessa
 • 4 somepäivitystä varioituna 2-4 kanavaan
 • Oulu ja lähialueet 1 350 euroa + alv / kuukausi, muualle Suomeen 1 650 euroa + alv / kuukausi

Huom! Suosittelemme, että ennen markkinointityön aloittamista teemme strategian kirkastuksen, laadimme viestintästrategian ja markkinointisuunnitelman. Se luo hyvän pohjan tulevalle markkinointiyhteistyölle.

Somekumppanuus Organic

 • 4-6 somejulkaisua/kk Neotar-formulalla strategian ja haluttujen tavoitteiden mukaisesti varioituna eri somekanaviin. Sisältää myös graafisen suunnittelun, kuvat/pienet videot ja tekstit.
 • Seuranta ja raportointi
 • Oulu ja lähialueet 800 euroa + alv / kuukausi, muualle Suomeen + 300 euroa + alv / kuukausi

Huom! Suosittelemme, että ennen markkinointityön aloittamista teemme strategian kirkastuksen, laadimme viestintästrategian ja markkinointisuunnitelman. Se luo hyvän pohjan tulevalle markkinointiyhteistyölle.

Markkinointisuunnitelma 1590 € + ALV

Selkeät askelmerkit vuodeksi! Luomme strategianne pohjalta teille 12 kk markkinointisuunnitelman konkreettisine steppeineen. Suunnitelmaa voi toteuttaa täysin yrityksen omilla resursseilla – ja tietysti olemme apuna, jos meitä tarvitaan!

TÄSMÄ­RATKAISUT

Ammattitaidolla hoidettu projekti kuhunkin tarpeeseen.

STRATEGIAN KIRKASTAMINEN

SUMUSTA SELKEYTEEN -TYÖPAJAT

Työpajoissa yrityksesi strategia käydään tarkasti läpi ja visualisoidaan. Lopputuloksena ovat selkeästi sanoitetut periaatteet, joita on helppo noudattaa.


Tämän jälkeen tiedät aina, minkä viestin nostat kärkeen missäkin tilanteessa. Markkinoinnin perusta on kunnossa.

STRATEGIAN VISUALISOINTI

Mikä yrityksesi on? Mitä se tekee, kenelle, miten ja miksi?

Suuntautuuko kaikki energia yrityksessäsi samaan maaliin? Työpajassa käydään läpi yrityksen koko olemus ja missio sekä ne keinot, joilla tavoitteisiin päästään. Tämä kaikki kiteytetään ja visualisoidaan helposti omaksuttavaan muotoon.

Lopputuloksena yrityksen ilmeen mukainen onepager, joka toimii ohjenuorana yrityksen kaikissa toiminnoissa joka päivä.

Hinta: 2890 € + alv.

MARKKINOINTI­STRATEGIA

Millainen viesti menee perille nykyajan informaatiotulvassa?

Kun kaikki yrityksen markkinointiviestintä tukee samaa kohderyhmässä resonoivaa tarinaa viesti menee perille. Työpajassa laadimme yrityksellesi markkinointiviestinnän perusteet ja ohjeet sen toteuttamiselle. Tämä on loistava ja
helppokäyttöinen työkalu, jota ei kannata jättää käyttämättä. Lopputuloksen avulla jokainen yrityksen viestintää tekevä ihminen osaa muodostaa oikean markkinointiviestin asiakkaalle, jopa ilman markkinointikokemusta.

Hinta: 2890 € + alv.

SUMUSTA SELKEYTEEN

Kiteytys & Markkinointistrategia yhdessä

Hinta: 4590€ + alv.

BRÄNDIN RAKENTAMINEN

BRÄNDITYÖPAJAT

Yksi keskeisistä brändimielikuvan perustoista on visuaalisuus. Brändi-ilmeen merkitystä on vaikea yliarvioida.

Jalostamme brändisi ilmettä tai luomme
kokonaan uuden niin, että se toteuttaa yrityksesi strategiaa ja näyttää hyvältä.

ILMEEN SYNNYTYS

Koko brändimielikuva, viesti ja ilme käydään läpi alusta alkaen

Jokaisella yrityksellä pitäisi olla strategian mukaisesti määritelty brändi-ilme. Projektissa synnytetään yrityksellesi ilme kokonaisvaltaisesti.

Projekti sisältää:

 • Logo; eri versiot kaikissa oleellisissa tiedostomuodoissa
 • Muut graafiset elementit, ikonit ja sloganit
 • Kattava graafinen ohjeisto, jossa määritellään ja ohjeistetaan, kuinka ilmettä sovelletaan.
 • Asiakirjapohja, presentaatiopohja, esitepohja ja käyntikorttipohja

Hinta: 2890 € + alv.

LOGO & SPECS.

Logon suunnittelu, tuotanto ja kevyt ohjeistus

Hinta: 890 + alv.

MAINOSTUOTANTO & MARKKINOINTI

MATERIAALIT, SISÄLLÖT & MARKKINOINTI

Markkinointiviestintä tarvitsee medioita kuten verkkosivustot, painotuotteita, somekanavia jne.

Se tarvitsee myös sisältöä kuten valokuvia, videoita, tekstejä, presentaatioita jne. Lisäksi tarvitaan itse markkinointia eli viestisi täytyy saattaa kohderyhmien tietoon. Meiltä saat tämän kaiken.

NETTISIVUT

Ne oikeasti myyvät nettisivut

Kirkastetun sisällön sivustot, joissa asiat ovat aina myynnillisesti oikeassa paikassa. Uniikilla designilla ne myös erottuvat edukseen massapohjaratkaisuista. Visuaalisesti komeat ja juuri teidän näköisenne!

Hinta alkaen: 4500 € + alv.

(Tarvittaessa myös edullisempia perussivustoja tarjolla!)

PAINOTUOTTEET JA MAINOKSET

Mainossuunnittelua ja tuotantoa laidasta laitaan

Esitteet, brändituotteet, käyntikortit, messuosastot, bannerit, lehtimainokset jne. Kaikenlainen markkinointiviestinnän aineisto.

Hinnoittelu perustuu suunnittelutyön laajuuteen. Pyydä tarjous!

YRITYKSEN KUVAPANKKI

Kätevä ja aina tarpeellinen kuvapankki

Yrityskuvauksen peruspaketti. Sisältää 2-3 h valokuvaussession asiakkaan tiloissa tai studiossa, kuvien jälkikäsittelyn ja toimituksen Drive-kansiossa, jossa kuvat ovat aina kätevästi tallessa ja käytettävissä.

Hinta alk: 390 € + alv.

MARKKINOINTI­KAMPANJA

Haluatko tuloksia verkossa? Digikampanjat hakukoneille, someen tai molempiin kasvutavoitteiden kanssa.

Digimainoskampanjat ideoinnista toteutukseen, julkaisuun ja raportointiin. Google Ads, Facebook, Instagram, LinkedIn, Tiktok – missä asiakkaasi vain sijaitsevatkaan. Kuukausihinta sisältää tavoitehakuisen optimoinnin, erilaisten mainosten testauksen parhaimman lopputuloksen saamiseksi ja selkeän liveraportoinnin, jossa voit kysyä suoraan tekijältä mieltäsi askarruttavat asiat ja saat ehdotukset jatkosta. Hinta sisältää myös mainosten graafisen suunnittelun, kuvat ja tekstit.

Huom! Meidän digimarkkinointimme ei sisällä sitoutumista – voit irtisanoa sen välittömästi, jos et ole tyytyväinen ja tehty työ ja tilit jäävät veloituksetta käyttöösi.

Hinta: 700-1500 euroa / kk