RATKAISUT

Markkinointiviestinnän ratkaisut aina asian ytimeen pureutuen.

Tarvitsetko jonkun, joka ottaa vastuun koko markkinoinnin kentästä asiantuntemuksella ja tehokkaasti? Voit itse keskittyä omiin tehtäviisi ja luottaa, että markkinointi hoituu. Ratkaisusi on Markkinointikumppanuus!

Vai haluatko mieluummin pitää kokonaisuuden itse käsissäsi, mutta tarvitset asiantuntijan apua yksittäisiin projekteihin kuten nettisivut, mainoskampanja, markkinointimateriaali, brändäys tai vaikka strategian kiteytys?

Neotar on mainostoimisto Oulussa, jolta löytyy ratkaisu aina. Jos ei valmiina pakettina, niin räätälöimme sellaisen juuri tarpeesi mukaan.

KUMPPANUUS

TÄSMÄRATKAISU

MARKKINOINTI­KUMPPANUUS

Huolettomat ja kokonaisvaltaiset ratkaisumme eri tarpeisiin

Markkinointi­kumppanuus – Mitä se on?

Markkinointikumppanuus tarkoittaa pähkinänkuoressa yhteistyötä, jossa Neotar ottaa vastatakseen asiakkaan koko markkinoinnista ja brändinhallinnasta. Mallia voisi verrata yrityksen palkkaamaan markkinointipäällikköön, mutta tuo siihen verrattuna lukuisia etuja.

Kumppanuusmallissa asiakas maksaa kiinteää kuukausihintaa, jota vastaan teemme markkinointia yhdessä laaditun markkinointisuunnitelman mukaisesti. Tehtävä markkinointityö voidaan sopeuttaa eri budjetteihin. Työpanosta voidaan myös joustavasti säätää tilanteen mukaan; hiljaisina kuukausina tehdään vain perusmarkkinointia ja sesonkiaikana panostetaan sitäkin enemmän. Tämän lisäksi joustavuutta tuo myös mahdollisuus liittää mukaan satunnaisia projekteja, jotka eivät alunperin kuuluneet yhteistyösopimukseen. Vaikka olemme oululainen markkinointitoimisto, teemme markkinointikumppanuuksia myös muualle Suomeen.

Markkinointikumppanuuden hinta riippuu halutusta sisällöstä. Kevyimmillään se on strategialähtöistä somea, joka maksaa 800 euroa + ALV 24% / kuukausi. Kalleimmillaan se asettuu noin viiden tuhannen kuukausibudjettiin, mutta silloin kyseessä on jo isompi kasvuyritys laajempine tarpeineen. Useat PK-yritysasiakkaamme saavat kaiken tarvitsemansa kasvunsa toteuttamiseen keskimäärin muutaman tuhannen kuukausibudjetilla. Aika paljon halvempaa kuin markkinointipäällikön palkkaaminen!

Alla esimerkkejä paketeista, mutta huomaathan, että ne ovat vain suuntaa antavia.

Strateginen markkinointipäällikkö

Kun yrityksesi on vaiheessa, jossa oman markkinointipäällikön palkkaaminen on välttämätöntä on tämä paketti teille riskitön ratkaisu, joka täyttää kaikki tarpeenne. Markkinointipäällikön palkan hinnalla saat käyttöösi kokonaisen tiimin tekemään teidän yrityksellenne strategialähtöistä markkinointia kaikkeen, mihin markkinointia tarvitsette. Kuukausittainen tekeminen suunnitellaan ennakkoon ja resursseja käytetään aina tarpeen mukaisesti. Alla esimerkki siitä, mitä markkinointikumppanuus voi sisältää:

 • Viestintästrategia, markkinointistrategia, markkinointisuunnitelma
 • Brändi-ilmeen jalostaminen strategian pohjalta, aineistopäivitykset
 • Käytännön markkinointityö;
  • Tavoitteiden mukaisesti rakennettu somejulkaisu kerran viikossa; sis. haastattelut, sisällöntuotannot, julkaisut valittuihin somekanaviin, seuranta ja raportointi
  • 1-2 kuukausittaista sisältöartikkelia kuten blogi, artikkeli tai ajankohtaista-julkaisu nettisivuille. Sis. haastattelut tai vastaavan tiedonhankinnan, sisällöntuotannon, tekstin optimoinnin ja julkaisun
  • Referenssivideot ja -tekstit
  • Sisäisen viestinnän toimenpiteet
  • Pressimateriaalin tuottaminen
  • Kasvumarkkinoinnin digimaailmassa. (Digitaalinen markkinointi, hakukoneoptimointi, sivustojen myynnillisyyden kehittäminen, liidigeneraattorit)
  • Hakutermi-analyysi ja alkutilan analyysi SEO-optimoidun tuotannon ja laadukkaan digimarkkinoinnin varmistamiseksi. SEO-raportointi 4 kertaa vuodessa.
  • Jatkuvan brändiaineiston ja markkinointimateriaalien ylläpito ja uusien aineistojen suunnittelu tarpeen mukaan
 • Nettisivujen jatkuva kehittäminen ja sisällöntuotanto
 • Oulu ja lähialueet hinta noin 4 990 euroa + alv / kuukausi, muualle Suomeen hinta noin 5 490 euroa + alv / kuukausi

Markkinointi­kumppanuus

PK-yrityksen markkinointipäällikön tarpeen korvaava ratkaisu, jossa tiimimme tekee strategialähtöistä markkinointia markkinointipäällikön tavoin – kuitenkin toteuttaen myös kaikki markkinoinnin toimenpiteet. Tekemisen pohjana käytetään usein somea ja muuta sisällöntuotantoa. Paketti koostuu yrityksen viestintä- ja markkinointistrategian mukaisesta tekemisestä ja sisältö voi vaihdella kuukausittain. Markkinointikumppanuus voi sisältää esimerkiksi:

 • Tavoitteita palvelevalla rytmillä tehty somejulkaisu kerran viikossa; sis. haastattelut, sisällöntuotannot, graafisen suunnittelun, julkaisut valittuihin somekanaviin, seurannan ja raportoinnin
 • Uutiskirje ja sen tuottaman datan hyödyntäminen esimerkiksi yrityksen myyntiin
 • Hakukoneoptimoitu sisältöartikkeli kuten blogi, artikkeli tai ajankohtaista-julkaisu nettisivuille. Sis. haastattelut tai vastaavan tiedonhankinnan, sisällöntuotannon, tekstin optimoinnin ja julkaisun
 • Resursseja voidaan tarpeiden mukaan käyttää paketissa joustavasti välillä myös muuhun tekemiseen kuten graafiseen suunnitteluun, nettisivujen päivitykseen, valokuvaukseen, medianäkyvyyden tavoitteluun tms.
 • Kasvumarkkinointi digimaailmassa. (Digitaalinen markkinointi, hakukoneoptimointi, sivustojen myynnillisyyden kehittäminen, liidigeneraattorit)
 • Oulu ja lähialueet noin 2 500 euroa / kuukausi + alv, muualle Suomeen noin 2 950 euroa / kuukausi + alv

Some- ja sisällöntuotanto­kumppanuus

Markkinointikumppanuus, jolla yrityksenne voi hakea kasvua kevyemmällä jatkuvalla strategisella tekemisellä. Sopii kasvuhakuiselle yritykselle, jolla ei ole vielä suurta markkinointibudjettia, mutta jolle omasta markkinointitiimistä ja tulosten seuraamisesta on hyötyä. Kuukausittainen tapaaminen mahdollistaa myös muiden markkinointitarpeiden toteuttamisen aina tarvittaessa paketin päälle.

Paketti voi sisältää esimerkiksi:

 • Tavoitteita palvelevalla rytmillä tehty somejulkaisu kerran viikossa; sis. haastattelut, sisällöntuotannot, graafisen suunnittelun, julkaisut valittuihin somekanaviin. Sometilien ylläpito, vuorovaikutus, seuranta ja raportointi.
 • 1 referenssi- tai asiantuntija-artikkeli kuukaudessa kuvineen tai uutiskirje
 • 4 somepäivitystä varioituna 2-4 kanavaan
 • Oulu ja lähialueet 1 350 euroa + alv / kuukausi, muualle Suomeen 1 650 euroa + alv / kuukausi

Somekumppanuus

 • Viikottainen somejulkaisu Neotar-formulalla strategian ja haluttujen tavoitteiden mukaisesti varioituna eri somekanaviin (Facebook, Instagram, LinkedIn). Sisältää myös graafisen suunnittelun, kuvat/pienet videot ja tekstit.
 • Seuranta, kehitys ja raportointi
 • Oulu ja lähialueet 800 euroa + alv / kuukausi, muualle Suomeen + 300 euroa + alv / kuukausi

Markkinointisuunnitelma 1590 € + ALV

Selkeät askelmerkit vuodeksi! Luomme strategianne pohjalta teille 12 kk markkinointisuunnitelman konkreettisine steppeineen. Suunnitelmaa voi toteuttaa täysin yrityksen omilla resursseilla – ja tietysti olemme apuna, jos meitä tarvitaan!

TÄSMÄ­RATKAISUT

Ammattitaidolla hoidettu projekti kuhunkin tarpeeseen.

STRATEGIAN KIRKASTAMINEN

SUMUSTA SELKEYTEEN -TYÖPAJAT

Työpajoissa yrityksesi strategia käydään tarkasti läpi ja visualisoidaan. Lopputuloksena ovat selkeästi sanoitetut periaatteet, joita on helppo noudattaa.


Tämän jälkeen tiedät aina, minkä viestin nostat kärkeen missäkin tilanteessa. Markkinoinnin perusta on kunnossa.

STRATEGIAN VISUALISOINTI

Mikä yrityksesi on? Mitä se tekee, kenelle, miten ja miksi?

Strategian visualisointi aloitetaan strategian kirkastamisesta. Työpajassa käydään kattavasti läpi yrityksen koko olemus ja missio sekä ne keinot, joilla tavoitteisiin päästään. Olemassa oleva strategia on hyvä pohja – ei kuitenkaan pakollinen. Strategia kiteytetään ja visualisoidaan helposti omaksuttavaan muotoon brändin mukaiseksi strategian onepageriksi ja tarvittaessa myös kirjalliseksi strategiadokumentiksi.

Hinta: 3290 € + alv.

MARKKINOINTI­STRATEGIA

Millainen viesti menee perille nykyajan informaatiotulvassa?

Kun kaikki yrityksen markkinointiviestintä tukee samaa kohderyhmässä resonoivaa tarinaa viesti menee perille. Työpajassa laadimme yrityksellesi markkinointiviestinnän perusteet ja ohjeet sen toteuttamiselle. Tämä on loistava ja
helppokäyttöinen työkalu, jota ei kannata jättää käyttämättä. Lopputuloksen avulla jokainen yrityksen viestintää tekevä ihminen osaa muodostaa oikean markkinointiviestin asiakkaalle, jopa ilman markkinointikokemusta.

Hinta:

3290 € + alv.

SUMUSTA SELKEYTEEN

Strategian kirkastus ja visualisointi & Markkinointistrategia yhdessä

Hinta: 5990€ + alv.

BRÄNDIN RAKENTAMINEN

BRÄNDITYÖPAJAT

Yksi keskeisistä brändimielikuvan perustoista on visuaalisuus. Brändi-ilmeen merkitystä on vaikea yliarvioida.

Jalostamme brändisi ilmettä tai luomme
kokonaan uuden niin, että se toteuttaa yrityksesi strategiaa ja näyttää hyvältä.

BRÄNDIKIRJAN LUOMINEN

Koko brändimielikuva, viesti ja ilme käydään läpi alusta alkaen

Jokaisella yrityksellä pitäisi olla strategian mukaisesti määritelty brändi-ilme. Projektissa synnytetään yrityksellesi ilme kokonaisvaltaisesti.

Projekti sisältää:

 • Logo; eri versiot kaikissa oleellisissa tiedostomuodoissa
 • Muut graafiset elementit, ikonit ja sloganit
 • Kattava graafinen ohjeisto, jossa määritellään ja ohjeistetaan, kuinka ilmettä sovelletaan.
 • Asiakirjapohja, presentaatiopohja, esitepohja ja käyntikorttipohja

Hinta: 3290 € + alv.

LOGO & SPECS.

Logon suunnittelu, tuotanto ja kevyt ohjeistus

Hinta: 890 + alv.

MAINOSTUOTANTO & MARKKINOINTI

MATERIAALIT, SISÄLLÖT & MARKKINOINTI

Markkinointiviestintä tarvitsee medioita kuten verkkosivustot, painotuotteita, somekanavia jne.

Se tarvitsee myös sisältöä kuten valokuvia, videoita, tekstejä, presentaatioita jne. Lisäksi tarvitaan itse markkinointia eli viestisi täytyy saattaa kohderyhmien tietoon. Meiltä saat tämän kaiken.

NETTISIVUT

Ne oikeasti myyvät nettisivut

Kirkastetun sisällön sivustot, joissa asiat ovat aina myynnillisesti oikeassa paikassa. Uniikilla designilla ne myös erottuvat edukseen massapohjaratkaisuista. Visuaalisesti komeat ja juuri teidän näköisenne! Luonnollisesti tekemisessä huomioidaan myös hakukoneoptimointi ja laadukas koodaus. Monialaisen ammattilaistiimin jäljiltä ihan varmasti hinta-laatusuhteeltaan loistava valinta.

Hinta alkaen: 4750 € + alv.

(Vakiopohjan perussivut tai onepager-sivut edullisemmin.)

PAINOTUOTTEET JA MAINOKSET

Mainossuunnittelua ja tuotantoa laidasta laitaan

Esitteet, brändituotteet, käyntikortit, messuosastot, bannerit, lehtimainokset jne. Kaikenlainen markkinointiviestinnän aineisto.

Hinnoittelu perustuu suunnittelutyön laajuuteen. Pyydä tarjous!

YRITYKSEN KUVAPANKKI

Kätevä ja aina tarpeellinen kuvapankki

Yrityskuvauksen peruspaketti. Sisältää 2-3 h valokuvaussession asiakkaan tiloissa tai studiossa, kuvien jälkikäsittelyn ja toimituksen Drive-kansiossa, jossa kuvat ovat aina kätevästi tallessa ja käytettävissä. Kuvapankilla taltutat kuvatarpeet pitkäksi aikaa!

Hinta alk: 490 € + alv.

MARKKINOINTI­KAMPANJA

Haluatko tuloksia verkossa? Digikampanjat hakukoneille, someen tai molempiin kasvutavoitteiden kanssa.

Digimainoskampanjat ideoinnista toteutukseen, julkaisuun ja raportointiin. Google Ads, Facebook, Instagram, LinkedIn, Tiktok – missä asiakkaasi vain sijaitsevatkaan. Kuukausihinta sisältää ammattilaisen tekemän tavoitehakuisen optimoinnin, erilaisten mainosten testauksen parhaimman lopputuloksen saamiseksi ja selkeän liveraportoinnin, jossa voit kysyä suoraan tekijältä mieltäsi askarruttavat asiat ja saat ehdotukset jatkosta. Hinta sisältää myös mainosten brändinmukaisen graafisen suunnittelun, kuvat ja tekstit.

Jatkokuukaudet samalle kampanjalle optimoinnin hinnalla, summa riippuu yrityksesi tarpeesta.

Huom! Meidän digimarkkinointimme ei sisällä sitoutumista – voit irtisanoa sen välittömästi, jos et ole tyytyväinen ja tehty työ ja tilit jäävät aina veloituksetta käyttöösi. (Näin reilu lupaus on harvoin tarjolla.)

Hinta: Uusi peruskampanja esim. Google Ads, Instagram, Facebook, LinkedIn 700 euroa + alv + budjetti

Optimointi jatkokuukausina n. 150-400 euroa / kk+ alv + budjetti