Parempien brändien puolesta!

Neotar Media on oululainen digiajan tarina- ja mediaputiikki. Intohimomme on saada ihmiset intohimoisiksi ja tarttumaan toimeen – olipa kyseessä maidon ostaminen tai maailmanrauhan edistäminen. Miten kuvittelemme tässä onnistuvamme? 

Suomessa on perinteisesti handlattu niin sanottu substanssi kymmenen pisteen ja papukaijamerkin arvoisesti, mutta sitten emme oikein osaa kertoa siitä. Että tuli muuten priimaa, vaikka hyvää vaan koitettiin. Markkinoinnissa vedetään mieluummin vajarit kuin överit. Ei tehdä numeroa. 

Mutta mepä tehdään ja enemmän kuin pelkkiä numeroita – nimittäin tarinoita! Luomalla mediasisältöjä ja kertomalla tarinoita, jotka menevät tunteisiin ja jäävät mieleen, saamme todennäköisimmin viestisi läpi kaikesta siitä pintakohinasta, jota digiaikamme tuottaa 24/7/365. On nimittäin tutkitusti niin, että muistamme tarinan 22 kertaa tehokkaammin kuin faktat.

Emme siis halua jättää juttua siihen, kun isä lampun osti. Haluamme, että työmme jälkeen brändisi loistaa, raikaa, tuoksuu ja tulee iholle entistä paremmin – olipa kyseessä yritys, yhteisö tai yksilö. Älkäämme jääkö toistemme paitojen pesijöiksi, vaan tehdään todestasi tarinaa, joka kerrotaan vaikka maailman ääriin!

Sinua palvellen,

Kalle Hautamäki
Yrittäjä, toimitusjohtaja ja vaikka mitä

Suosituksia

”Yhteistyö sujui hyvin joustavasti ja tehokkaasti Neotar Median kanssa! Lopputuloksena saimme ammattimaiset ja yritysilmeeseemme sopivat kuvat uudistuneille nettisivuillemme.”
"Tutustuimme Neotar Mediaan ja Kalleen syksyllä 2018. Seurasimme sivusta Kallen tapaa toimia ja tehdä töitä. Vakuutuimme. Yhteistyö sujui, asiakaspalvelu lämmitti ja ammattitaito vakuutti."
"Briljanttia 🤩"
"Tosi upeesti ootte onnistunu tiivistään olennaisen ulos 😁🙌🏻"
"Se on melkein kö copywriter meets editin guru 😅 voin kuvitella että hiki tullee 😂"
"Neotar Media toteutti meille brändivideon, jossa tiivistyi hienolla tavalla toimintamme eri tasot. Osaaminen ja ammattitaito näkyvät työn jäljessä. Tekemiseen ei tarvittu kymmenien tuntien palavereita ja massiivisia käsikirjoituksia, vaan he pystyivät hyvin nopeasti päättelemään, mitä halusimme. Yhteistyö oli sujuvaa ja lopputulos ylitti odotuksemme. Video on edelleen vuoden jälkeen käyttökelpoinen ja ajanmukainen."

Tilaa

Uutiskirjeemme

Vain asiaa asiallisin väliajoin, noin kerran kuussa.

Ollaanpa kuulolla!

Posti ja käynti: Kasarmintie 15, 90130 Oulu

Posti ja käynti:
Kasarmintie 15, 90130 Oulu

Sivustollamme käytetään evästeitä. Lue rekisteri- ja tietosuojaselosteemme.
Kaikki oikeudet pidätetään. © 2020 Neotar Oy (3010826-6). Design & koodi ~ Neotar Media.

Sivustollamme käytetään evästeitä.
Lue rekisteri- ja tietosuojaselosteemme.

Kaikki oikeudet pidätetään.
© 2020 Neotar Oy (3010826-6).
Design & koodi ~ Neotar Media.

Vieritä ylös