Markkinointiviestintä ja Strategiaosaaminen rakastuivat –

Syntyi NEOTAR!

NEOTAR OY

Meidän intohimonamme on viilata teidän markkinointiviestintänne kuntoon sisäisesti ja ulkoisesti!

Neotar Oy on moderni, ketterä ja intohimolla työtään tekevä markkinointiviestintätoimisto. Perusajatuksemme on tehdä aina kaikki tavoitteellisesti. Siksi painotamme strategian merkitystä joka käänteessä. Me Neotarilla olemme aina puolellasi ja haluamme, että saat tuloksia tekemästämme työstä. Puhumme aina asioista selkeästi ja toimimme maanläheisesti. Ennen kaikkea kuuntelemme ja jalostamme aitoa sisältöä juuri sinun yrityksestäsi – sellaista, jonka voit tuntea omaksesi.

1 + 1 + 1 = 100, eli mistä kaikki alkoi?

Osakkaillamme yrittäjävuosia on yhteensä takana jo yli 35, joten tiedämme, että millaisia haasteita liiketoiminnassa kohdataan. Meillä Neotarilla on paljon kokemusta myös muilta toimialoilta tehtyämme erilaisia toimeksiantoja isolle joukolle yrityksiä. Kokemus tuo näkemystä, mutta sen lisäksi haemme tiimiämme täydentämään myös alan nousevia tähtiä, jotka ratsastavat ajan hermolla esittäen villejäkin ideoita. Erilaisuus rikastaa esiin parhaat ideat ja työskentelytapamme onkin hyvin tiimilähtöinen. Meillä ideoita myllätään rohkeasti yhdessä, eikä anneta työnkuvien rajoittaa sitä liiaksi.

Visionamme on pysyä pienenä ja palvelevana toimistona, jolla on asiakkainaan juuri oikea määrä kumppanuusperiaatteella toimivia yrityksiä. Haluamme nimittäin tehdä työmme aina kuin olisimme osa asiakasyritystä. Emme havittele laajaa ja näyttävää asiakasrosteria, vaan toivomuksemme kiteytyy lauseeseen ”laatu korvaa määrän”. Se tarkoittaa, että tunnemme asiakkaamme ja olemme jatkuvasti sisällä liiketoimintaan liittyvissä asioissa, jotta voimme parhaalla tavalla hoitaa oman tonttimme.

Meille on erittäin tärkeää, että myös asiakassuhteessa kemiat kohtaavat ja yhteinen tekeminen on helppoa sekä kommunikointi avointa. Siksi asiakkaitamme ovat hyväntuuliset kasvu- tai laatuhakuiset PK-yrittäjät tiimeineen.

Neotar? Mitä se siis tarkoittaa!

Nimi juontaa juurensa siihen, että Oulu on luonut menestyksensä alunperin tervakaupunkina. Nykyisin terva on jäänyt historiaan, mutta markkinoinnilla luodaan yrityksille menestystä. Siispä ”neo-tar”, englannista vapaasti suomennettuna ”uusi terva”. Olemme vitsailleet myös asiakkaidemme usein tarttuvan kiinni kuin täi tervaan… Ehkä olemme tehneet siis jotain oikein!

TIIMI

Erityisen ylpeitä olemme tiimistämme, jonne olemme saaneet yhdistelmän toisiaan täydentävää osaamista ja ominaisuuksia.

Janica Suominen

Toimitusjohtaja, strategiaholisti

Medianomi AMK, Tuotekehittäjän EAT, Valokuvaajamestari (VEAT), Johtamisen ja yritysjohtamisen EAT (strategia- ja talousjohtaminen).

Valokuvaaja, journalisti, sisällöntuottaja ja liiketoiminnan kehittäjä yli 15 vuoden yrittäjäkokemuksella. Kirjoittanut korvausta vastaan 16-vuotiaasta lähtien ja toiminut suuren sanomalehden lehtikuvaajana jo parikymppisenä, minkä jälkeen perusti oman valokuvausyrityksen 23-vuotiaana. Toiminut yli kymmenen vuotta aloittavien yrittäjien mentorina. Kokemusta myös MARA-alan yritysten kehittämisestä ja niiden operatiivisesta johtamisesta. Eteenpäin vievää energiaa ja positiivista asennetta, rohkeutta ehdottaa niitä aivan hullujakin ideoita.

Supervoima:

Ei mieti, että mitä muut miettivät, vaan kulkee rohkeasti omia polkujaan. Näkee uhkien sijaan mahdollisuuksia. Rakastaa aidosti auttaa muita menestymään.

Matti Pohjola

AD, visuaalinen velho ja kiteyttäjä

Ba. of Sc. in Architecture, Yrittäjän AT, Tuotekehittäjän EAT, Painopinnanvalmistaja. Yli 20 vuoden kokemus graafisesta suunnittelusta.

Matti on tehnyt graafista suunnittelua jo neljännesvuosisadan! Hänessä on kokemuksen tuomaa näkemystä ja varmuutta, jossa turhat riisutaan pois. On yleensä kartalla silloinkin, kun muut vielä etsivät osoitetta. Vetää jämäkästi muun tiimin maan pinnalle, kun meinaa lähteä ihan laukalle. Matti haluaa aina viilata myös aina prosessit kuntoon!

Supervoima:

Matilla on mahtava kyky hahmottaa olennaisia asioita isoista ja sekavistakin kokonaisuuksista ja kysyä oikeita kysymyksiä oikeaan aikaan. Puhuu vain, kun on asiaa – mutta silloin kannattaa kuunnella tarkkaan!

Erika Barck

Somespesialisti & sisällöntuottaja

Meille kiinnitetty tulevaisuuden tekijä, joka aloitti polkunsa työharjoittelusta, mutta hetkessä vakuutettuaan koko tiimin on juuri siirtynyt täysipäiväiseksi resurssiksemme. Tehokas ja säntillinen, miellyttävä persoona, joka todellakin laittaa tuulemaan. Erika valjastaa sosiaalisen median tehokäyttöön ja omaksuu nopeasti uutta!

Supervoima:

Tuo energiallaan ja olemuksellaan valoa kaikkien päivään. Tuottaa vauhdikkaasti uusia sisältöjä. Sanoo mitä ajattelee – ja Erikan ”sammakoista” onkin jalostunut monta erottuvaa ideaa asiakkaillemme.

Noora Blomqvist

Digimarkkinoinnin superammattilainen ja myyntipolkujen raivaaja

Nooralla on yli 10 vuoden kokemus markkinoinnista. Hän on toiminut urallaan markkinointipäällikkönä ja useissa markkinointitoimistoissa. Nooran vahvuuksiin kuuluu digitaalinen markkinointi ja hänellä on mittava kokemus erityyppisistä yrityksistä, sekä B2B- että B2C-sektorilta. Nooran työpäiviin kuuluvat kampanjoiden suunnittelu, konversio-optimointi ja digitaalisen asiakaspolun suunnittelu. Hänen supervoimansa on yritysten digimarkkinoinnin kehittäminen ja käytännön toteuttaminen – tuloksia tehden!

Supervoima:

Kokemus näkyy datassa! Viiltävän selkeä ulosanti. Kehittää tilin kuin tilin hetkessä potentiaaliinsa. Pro on pro, mitäpä siihen lisäämään.

Verkosto

Laaja repertuaarimme tarvitsee tekijöitä myös ylläolevien ihmisten lisäksi.

Meidän läheisinä yhteistyökumppaneinamme toimivat mm. hakukoneoptimoidun sisällöntuotannon ja SEO-maailman supersankarit Seoptimi Oy:stä sekä laadukasta koodia nettisivuprojektiemme konepellin alle tahkoava Lucci Oy.

Yhteistyökumppanimme valitsemme huolella ja aina sillä ajatuksella, että tapamme toimia säilyy asiakkaalle alusta loppuun laadukkaana ja energisenä.