Hyödyllistä sisältöä yrityksesi kehittämiseksi

ILMAISEKSI!

LATAA JA HYÖDYNNÄ

Markkinointiviestinnän kehittäminen on intohimomme.
tässä siihen muutama hyvä työkalu, ole hyvä!

MINISTRATEGIAN ABC

Huoleton ja kokonaisvaltainen ratkaisu hyvään markkinointiin

Ministrategian ABC

Onko yritykselläsi määriteltyä strategiaa? Onko se riittävän selkeä ja kaikilla avainhenkilöillä tiedossa niin, että sitä myös toteutetaan? Ministrategian ABC on kätevä, tiivistetty ja helppokäyttöinen työkalu oman strategian tarkistamiseen ja määrittämiseen.

Strategia sanana voi kuulostaa joskus vaikealta lähestyä. Kyse on kuitenkin hyvin yksinkertaisesta ja yritystoiminnalle keskeisestä asiasta. Pähkinänkuoressa kyse on tavoitteen asettamisesta ja reittisuunnitelmasta. Siihen kannattaa hetkeksi paneutua.

Tarjoamme Ministrategian ABC:n ilmaiseksi. Tilaa
pdf-dokumentti alla olevalla lomakkeella.

BRÄNDI – ILMEOPAS

Opas omatoimisille suunnittelijoille

Brändi-ilmeopas

Markkinointia suorittavalla yrityksellä on aina hyvä olla suunniteltu ja dokumentoitu visuaalinen ilme. Visuaalisuus yleensä luo ensivaikutelman ja tunneviestin, joka jatkossa aina liitetään yritykseesi.

Tämä opas lähtee perusteista ja käy läpi ilmeen suunnittelun vaiheet. Siinä käsitellään menetelmiä, työkaluja, käsitteitä ja tyypillisiä visuaalisen viestinnän lainalaisuuksia. Opas toimii myös tarkistusdokumenttina yritysten brändivastaaville sekä ostajan oppaana, kun hankitte palveluita mainostoimistoilta.

Tarjoamme Brändi-ilmeoppaan ilmaiseksi. Lataa pdf-dokumentti alla olevalla lomakkeella.

OTA YHTEYTTÄ LOMAKKEELLA