Erotu joukosta!

Me autamme sinua näkymään.

ASIAKKAAN ÄÄNI

Päivittäessämme yrityksemme visuaalista ilmettä,
sekä tarkentaessamme brändin käyttöä tuotteissamme oli Neotar loistava apu asioiden selkeyttämisessä. Uudet graafiset materiaalit, sekä värimaailma yhdistettynä niihin asioihin, jotka halusimme vanhasta ilmeestämme säilyttää, osui täydellisesti kohdalleen.

Työskentely kanssanne on ollut myöskin tehokasta, erityisesti koska saamme kaiken tarvitsemamme graafisen materiaalin kauttanne oli tarve sitten digitaalista tai painettavaa materiaalia.
Yhteistyö on ollut sujuvaa ja erittäin joustavaa.
Jatkamme yhteistyötä myös tulevaisuudessa ja suosittelemme myös muille.

Kai Simula

Toimitusjohtaja, Embelin Oy

Olen lopputulokseen erittäin tyytyväinen. Perehdyitte alaan ja yrityksen toimintaan perusteellisesti. Osasitte löytää ydinasiat käytettäväksi nettisivuilla ja brändi-ilmeessä. Sivujen graafinen ulkoasu ja värimaailma ovat viimeisen päälle, olen saanut niistä paljon positiivista palautetta.
Yhteistyö on sujuvaa ja palvelu on kaikinpuolin hyvin ammattimaista. Aion käyttää Neotarin palveluja myös jatkossa ja voin ehdottomasti suositella niitä muillekin.

Jari-Matti Salonurmi

Yrittäjä, toimintaterapeutti Neur. psyk. erik., Terapiamaailma

Neotar on jo vuosia tuottanut meille markkinointiin ja brändäykseen liittyviä suunnittelu- ja kehittämispalveluita. Neotaren vahvuudet ovat asiakaslähtöisessä työotteessa, joka ilmenee yhteistyön sujuvuutena ja helppoutena.

Neotar tuottaa poikkeuksetta uusia, tavanomaisesta poikkeavia ratkaisumalleja, jotka erottuvat kilpaillussa markkinassa. Olemme pitäneet tärkeänä, että luomamme valtakunnallisesti tunnettu OTAXI -brändi kehittyy ja palveluitamme markkinoidaan laadukkailla ja luovilla ratkaisuilla.

Valitsimme Neotaren, koska he ymmärtävät ja kokevat meille tärkeät asiat laadukkaan palvelun kivijalkana.

Ville-Veikko Pohjola

Toimitusjohtaja, Oulun aluetaksi Oy