TYÖNÄYTTEITÄ

Esimerkkejä tekemistämme asiakasprojekteista

Pohjolan Takuutyö

Tuholaistorjunta

PROJEKTIN TAVOITTEET


Pohjolan Takuutyö tekee tuholais- ja haittaeläintorjuntaa Pohjois-Suomen alueella vankalla ammattitaidolla. Yritykselle tarvittiin ajanmukainen ja uskottava visuaalinen ilme, asiakasta aidosti palvelevat nettisivut ja toimiva markkinointi.


MILLAISIIN RATKAISUIHIN PÄÄDYTTIIN


Yritykselle suunniteltiin logo, joka ilmentää toimintaa. Tuholaiset ja haittaeläimet koetaan likaisena ja vastenmielisenä ongelmana. Kun ammattilainen ratkaisee ongelman, jää vain raikkaus. Tätä raikkautta halusimme tuoda esiin logon väreissä ja selkeissä muodoissa. Kilpi on torjumisen symboli. Sillä torjutaan ikävät kutsumattomat vieraat kodeistamme. Toteutimme Pohjolan Takuutyölle myös esitteen, verkkosivun ja aloitimme tehokkaan asiakashankinnan Google Ads -mainonnan kautta.

”Palvelu oli asiantuntevaa, osaavaa ja asiakaslähtöistä alusta saakka. Asiakkaana kokemus oli minulle helppo ja tunsin pääseväni itse vähällä. Vaikka alani on erikoinen, niin omaksuitte sen hienosti!” – kommentoi Pohjolan Takuutyön Jussi Pekkarinen.

Pohjolan Takuutyön verkkosivusto löytyy osoitteesta www.pohjolantakuutyo.fi.

Hox!

Neotar blogi

Jos strategia- ja markkinointiteemat ovat lähellä sydäntäsi, tutustu blogiimme. Blogiartikkeleissa pohdimme sekä ajankohtaisia asioita, trendejä että ajattomia näkökulmia aiheesta.

OTA YHTEYTTÄ LOMAKKEELLA