TYÖNÄYTTEITÄ

Esimerkkejä tekemistämme asiakasprojekteista

Sunpanels Oy

Ääriolosuhteissa toimiviksi testattuja aurinkopaneeleita

PROJEKTIN TAVOITTEET


Sunpanels tuo maahan aurinkopaneeleita ja niihin liittyviä muita laitteita. Ideana on, että edustetut laitteet ovat laadukkaita ja tehokkaita eli ns. premium-tasoa. On tietysti helppo sanoa tuotteita laadukkaiksi, mutta haaste oli tuoda se esiin myös visuaalisuudessa, varsinkin kilpaillulla alalla.


MILLAISIIN RATKAISUIHIN PÄÄDYTTIIN


Tuotteiden kestävyys ja toimivuus päätettiin esittää tematiikan avulla. Tuotteita on käytetty mm. Itämeren rannikolla majakoissa, joten on olemassa referenssiä niiden kestävyydestä ankarissa sääolosuhteissa. Brändikuvissa tuotteet sijoitettiin siis luodolle tyrskyjen keskelle, Lapin tuntureille ja ammattimaiseen voimalakäyttöön.

Toteutimme Sunpanelsille onepager-verkkosivun, brändimanuaalin, esitteitä, käyntikortit, asiakirjapohjan sekä presentaatiopohjan. Sunpanels verkkosivusto löytyy osoitteesta www.sunpanels.fi.

Hox!

Neotar blogi

Jos strategia- ja markkinointiteemat ovat lähellä sydäntäsi, tutustu blogiimme. BlogiartikkeIeissa pohdimme käsittelemme sekä ajankohtaisia asioita, trendejä, että ajattomia näkökulmia aiheesta.

OTA YHTEYTTÄ LOMAKKEELLA