TYÖNÄYTTEITÄ

Esimerkkejä tekemistämme asiakasprojekteista

MAMMUTTIHIRSI

Aina vahvempi

LÄHTÖTILANNE


Mammuttihirrellä on merkittävä rooli suomalaisessa hirsitaloteollisuudessa. Menneinä vuosina yritystoiminta oli hetken seisahduksissa, mutta uusien yrittäjien voimin Mammuttihirsi on lähtenyt uuteen nousuun. Keskusteluissa yrittäjien kanssa korostui vahvasti arvomaailma. Hirsirakentaminen on paitsi erittäin terveellistä, myös erittäin ekologista. Se on vihreä ratkaisu, jolla voidaan vaikuttaa maapallon ilmastoon. Tämä arvoviesti haluttiin näkyville brändin ilmeeseen.

Toinen merkittävä arvo on hyvä palvelu. Mammuttihirrelle on kunnia-asia olla asiakkailleen luotettava, välittävä ja palveleva kumppani koko rakennusprojektin ajan. Mammuttihirren aiemman tunnettuuden todettiin olevan hyvä, joten brändiä tuli rakentaa saman nimen pohjalta.


MILLAISIIN RATKAISUIHIN PÄÄDYTTIIN


Mammuttihahmo päätettiin säilyttää, koska sellainen on mieleenpainuva ja tunnistettava elementti. Sitä kuitenkin modernisoitiin. Mammutista tehtiin digitaalinen 3D-hahmo. Brändin värimaailma tulee sinivihreän planeettamme väreistä ja ekologisista arvoista; vihreä luonto ja sininen ilmakehä.

Yhteistyö Mammuttihirren kanssa on sisältänyt myös verkkosivut, talokirjan, lukuisia lehti-ilmoituksia ja digitaalisen markkinoinnin kuvasisältöä.

Hox!

Neotar blogi

Jos strategia- ja markkinointiteemat ovat lähellä sydäntäsi, tutustu blogiimme. BlogiartikkeIeissa pohdimme sekä ajankohtaisia asioita, trendejä että ajattomia näkökulmia aiheesta.

OTA YHTEYTTÄ LOMAKKEELLA