TYÖNÄYTTEITÄ

Esimerkkejä tekemistämme asiakasprojekteista

DE GAMLAS HEM

Idyllinen boutique-hotelli ja ravintola Oulussa

PROJEKTIN TAVOITTEET


Oulun Heinäpäässä sijaitsee 1800-luvulta peräisin oleva arkkitehtoninen helmi, entinen vanhainkoti. Vailla huolenpitoa ollut rakennus oli jo purku-uhan alla, kunnes oululaiset yrittäjät päättivät pelastaa sen ja perustaa rakennukseen tunnelmallisen hotellin ja ravintolan. Yrittäjien visioissa pyöri monenmoista, mutta aina pinnalle nousi uudestaan ja uudestaan vanhan talon entiset asukkaat, historialliset vaiheet ja tarina.

Projektin tavoitteena oli luoda brändi-ilme, jonka haluttiin välittävän niitä samoja tunnelmia, joita talo ja sen tarinat herättävät jo itsestään. Ilmeen tuli olla harmoninen, kunnioittaa vanhaa, mutta elää silti vahvasti tässä ajassa. Tavoitteena oli luoda rauhallista tunnelmaa, josta hotellivieraat voivat nauttia hyvän ruoan kera.


MILLAISIIN RATKAISUIHIN PÄÄDYTTIIN


Kaiken taustalla on vanha ja arvokas kiinteisö. Hotellin ja ravintolan identiteetti nousevat siitä, tuotteet ja palvelut nostavat esiin entisten asukkaiden tarinoita. Oli luonnollista käyttää logossa talon kuvaa. Se myös auttaa asiakkaita tunnistamaan paikan, kun he sen näkevät. Rauhallinen ja hillitty värimaailma sekä uutta ja vanhaa tyyliä yhdistävä muotokieli välittävät asiakkaille haluttua tunneviestiä. Muutaman vuoden kokemuksella De Gamlas Hemin tunnistettavuus on erittäin korkealla tasolla.

Hox!

Neotar blogi

Jos strategia- ja markkinointiteemat ovat lähellä sydäntäsi, tutustu blogiimme. BlogiartikkeIeissa pohdimme sekä ajankohtaisia asioita, trendejä että ajattomia näkökulmia aiheesta.

OTA YHTEYTTÄ LOMAKKEELLA