TYÖNÄYTTEITÄ

Esimerkkejä tekemistämme asiakasprojekteista

EMBELIN

Smarter by connection

PROJEKTIN TAVOITTEET


Yhteinen tarinamme Embelinin kanssa alkoi 2021-2022 vuodenvaihteessa. Embelin kehittää IoT-ratkaisuja, sekä asiakkaille että omiksi tuotteikseen. Heille tarvittiin brändi-ilmeen päivitys sekä uudet verkkosivut. Tuotehistoriasta johtuen oli myös olemassa strateginen haaste, joka piti ratkaista tulevan markkinointiviestinnän kannalta toimivaksi.


MILLAISIIN RATKAISUIHIN PÄÄDYTTIIN


Ilmeen uudistuksessa lähdettiin jo olemassa olevalta pohjalta, mutta ilme kuitenkin uudistettiin hyvin perusteellisesti. Samalla tehtiin strategian kirkastustyöpaja, jonka ansiosta viestintä on jatkossa tuotteiden lisääntyessä selkeämpää. Embelinillä on tuotteita, joilla on oma nimi. Näitä ovat esim. Remuc, joka nykyään tunnetaan nimellä Webasto Thermoconnect, vastaava veneisiin suunniteltu Saili sekä muutamia muita. Kaikkia yhdistää se, että ne liitetään verkkoon, jolloin niitä voi etäohjata ja monitoroida oman sovelluksen avulla. Tämä brändihierarkia oli tärkeä kiteyttää ja visualisoida.

Embelinin verkkosivusto löytyy osoitteesta www.embelin.fi.

Hox!

Neotar blogi

Jos strategia- ja markkinointiteemat ovat lähellä sydäntäsi, tutustu blogiimme. BlogiartikkeIeissa pohdimme käsittelemme sekä ajankohtaisia asioita, trendejä, että ajattomia näkökulmia aiheesta.

OTA YHTEYTTÄ LOMAKKEELLA