TYÖNÄYTTEITÄ

Esimerkkejä tekemistämme asiakasprojekteista

Välitysklinikka Oy

Aitoa välittämistä

PROJEKTIN TAVOITTEET


Välitysklinikka on hoitoalan työntekijöitä välittävä yritys, jolla on aito missio parantaa koko alan arvostusta. Yritys on melko uusi, mutta vahvasti nouseva toimija, jonka tavoitteena on myös jossain vaiheessa kansainvälistyä. Sille tarvittiin uskottava brändi-ilme ja tavoitteen mukaiset verkkosivut.

Ilmeen haluttiin kuvaavan aitoa, lämmintä ihmisten välistä välittämistä – sitähän hoitotyö pohjimmiltaan on. Työn välittämistä puolestaan on hoitajien ja toimeksiantajien yhteen saattaminen. Tämänkin toiminnan esille tuominen oli keskeisiä tavoitteita.


MILLAISIIN RATKAISUIHIN PÄÄDYTTIIN


Ihmisten välisen välittämisen ikoninen symboli on sydän, se toimii aina. Kuitenkin sydän on niin paljon käytetty ja itsestään selvä välittämisen symboli, että halusimme löytää logoon jonkin muun teeman. Idea löytyi kahdesta renkaasta, jotka linkittyvät toisiinsa. Renkaat edustavat työntekijää ja työnantajaa. Ne ovat avoimia renkaita, koska Välitysklinikan työnvälitystoiminnan yksi merkittäviä arvoja on myös vapaus. Avoimuus edustaa sitoutumista, koska se on molempien etu – ei pakkoa.

Brändi-ilmeen värimaailma perustuu taitettuun sinivihreään, joka on yleinen sairaaloissa ja hoitolaitoksissa käytetty väri sen rauhoittavan vaikutuksen takia. Rinnalle tuotiin myös vastaavalla tavalla taitettu punainen ja keltainen. Näillä halutaan tuoda ilmeeseen lisää lämpöä. Brändivärityksessä kaikki nämä perusvärit yhdistyvät spektrinomaisesti muodostaen rauhallisen ja harmonisen kokonaisuuden.

Välitysklinikan verkkosivusto löytyy osoitteesta www.valitysklinikka.fi.

Yhteinen tekemisemme on jatkunut brändi-ilmeen, viestintästrategian luomisen ja verkkosivujen julkaisun jälkeen myös kuukausisopimuksella, jossa huolehdimme Välitysklinikan digimarkkinoinnin ja sosiaalisen median kanavat sekä tuotamme heille muuta sisältöä kuten asiantuntija-artikkeleita ja haastatteluja. Tätä työtä teemme strategisesti kohti heidän haluamiaan etappeja.

Hox!

Neotar blogi

Jos strategia- ja markkinointiteemat ovat lähellä sydäntäsi, tutustu blogiimme. Blogiartikkeleissa pohdimme sekä ajankohtaisia asioita, trendejä että ajattomia näkökulmia aiheesta.

OTA YHTEYTTÄ LOMAKKEELLA