TYÖNÄYTTEITÄ

Esimerkkejä tekemistämme asiakasprojekteista

Tilitoimisto Fokus Oy

Taloushallinnon asiantuntijat palveluksessasi

PROJEKTIN TAVOITTEET


Fokuksella oli tarve yksinkertaisesti päivittää brändin ilme ja verkkosivusto ajan tasalle. Viestinnästä haluttiin kiteyttävää, olennaiseen keskittyvää – eli fokusoivaa!


MILLAISIIN RATKAISUIHIN PÄÄDYTTIIN

Kaiken keskiössä on Fokus, eli tarkennus, keskittyminen juuri siihen asiaan, mikä on tärkeää. Tämä tuotiin visuaaliseksi muutamalla eri tavalla. O-kirjaimen keskellä on kohdistuspiste, johon kuva tähtää. O-kirjain nostettiin myös itsenäiseksi elementiksi, ikään kuin kameran tai kiikarin kohdistimeksi. Tätä kohdistinta käytetään valokuvissa osoittamaan jotain kuvan osaa, jota halutaan korostaa.

Verkkosivuilla kohdistin on liikuteltava. Katsoja voi ottaa siitä kiinni ja liikutella. Kohdistimen kohdalla kuva näkyy kirkkaana.

Fokuksen verkkosivusto löytyy osoitteesta: https://tilitoimistofokus.fi

MITÄ MUUTA TEIMME?

Fokuksella ei ollut vielä aktiivista läsnäoloa missään sosiaalisen median kanavassa, joten loimme heille tilit Facebookiin, Instagramiin ja LinkedIniin. Rakensimme someformulan, jonka pohjalta käynnistimme tilit ja jätimme ne muutaman kuukauden ylläpidon jälkeen lopulta asiakkaan omaan hallintaan. Teimme myös maksettuja nostoja rekryprosessin tueksi ja suunnittelimme esimerkiksi kadunvarsimainoksen.

Hox!

Neotar blogi

Jos strategia- ja markkinointiteemat ovat lähellä sydäntäsi, tutustu blogiimme. Blogiartikkeleissa pohdimme sekä ajankohtaisia asioita, trendejä että ajattomia näkökulmia aiheesta.

OTA YHTEYTTÄ LOMAKKEELLA