BLOGIT

Ajankohtaisia teemoja, markkinointiviestinnän haasteita ja kaikkea muuta aiheeseen liittyvää pohdintaa, ole hyvä!

Kuinka luoda viestiä tukevat ja myyntiä edistävät verkkosivut

18.11.2023

Kuinka luoda verkkosivuja, jotka tukevat viestintää ja edistävät myyntiä?

Tervetuloa Neotarin artikkeliin, jossa kerromme sinulle, kuinka voit luoda verkkosivuja, jotka tukevat viestintääsi ja edistävät myyntiä. Tiedämme, että on tärkeää, että verkkosivusi kertovat tarinasi ja auttavat sinua saavuttamaan liiketoiminnalliset tavoitteesi.

1. Suunnittele sisältö ja kohderyhmä

Ensimmäinen askel viestiä tukevien ja myyntiä edistävien verkkosivujen luomiseen on sisällön ja kohderyhmän suunnittelu. On tärkeää tietää, kenelle verkkosivusi on suunnattu ja mitä viestit haluat välittää. Mieti, mikä on yrityksesi ydinviesti ja miten voit parhaiten kommunikoida sen verkkosivuillasi.

Kohderyhmän ymmärtäminen on myös tärkeää, jotta voit räätälöidä sisällön heidän tarpeidensa mukaan. Mieti, mitkä ovat heidän kipupisteitä ja kuinka voit tarjota ratkaisuja näihin tarpeisiin. Käytä kieltä, joka puhuttelee heitä ja osoittaa, että ymmärrät heidän haasteensa ja tarpeensa.

2. Optimoi sivuston hakukonenäkyvyys

Verkkosivujen hakukonenäkyvyys on olennainen osa viestin tukea ja myynninedistämistä. Kun potentiaaliset asiakkaat etsivät tuotetta tai palvelua, haluat varmistaa, että he löytävät sinut. Tässä vaiheessa hakukoneoptimointi eli SEO tulee kuvaan.

Optimoi verkkosivusi avainsanoilla, jotka liittyvät tuotteisiisi tai palveluihisi. Tutki, mitä avainsanoja asiakkaasi todennäköisimmin käyttävät, ja sisällytä ne verkkosivujesi otsikoihin, metatietoihin ja sisältöön. Lisäksi, varmista, että verkkosivujesi latautuvat nopeasti, koska nopea latausaika on tärkeä hakukonenäkyvyyden osatekijä.

3. Luo houkutteleva ja selkeä käyttöliittymä

Seuraavaksi kannattaa keskittyä verkkosivujesi käyttöliittymään. Haluat varmistaa, että sivustosi on helppokäyttöinen ja intuitiivinen kaikille kävijöille. Sijoita tärkeät tiedot ja kutsut toimintaan strategisille paikoille sivustolla ja varmista, että navigointi on selkeää ja johdonmukaista.

Käytä silmiinpistäviä kuvia ja houkuttelevia värejä saadaksesi kävijöiden huomion. Tärkeät tiedot tai kutsut toimintaan voivat olla esimerkiksi ostospainike, yhteystietolomake tai uutiskirjeen tilauslomake. Käytä näitä elementtejä harkiten ja tehokkaasti houkutellaksesi kävijät sitoutumaan ja tekemään toivottuja toimia.