BLOGIT

Ajankohtaisia teemoja, markkinointiviestinnän haasteita ja kaikkea muuta aiheeseen liittyvää pohdintaa, ole hyvä!

Mitä tulee ottaa huomioon verkkosivujen suunnittelussa WordPress-pohjalle

20.11.2023

Mitä tulee huomioida verkkosivujen suunnittelussa WordPress-pohjalle?

Verkkosivujen suunnittelu on ratkaisevaa yrityksen digitaalisen läsnäolon kannalta. Nykypäivänä moni yritys luottaa WordPress-alustaan verkkosivujensa rakentamisessa, mikä tarjoaa monipuolisen ja helppokäyttöisen työkalun. Kuitenkin on tärkeää ottaa huomioon tiettyjä tekijöitä verkkosivujen suunnittelussa WordPress-pohjalle, jotta varmistetaan sivuston toimivuus, käyttäjäystävällisyys ja optimointi hakukoneita varten.

Responsiivinen suunnittelu ja mobiililaitteiden tuki

Ensimmäisenä tekijänä kannattaa miettiä responsiivisen suunnittelun merkitystä. Pidä mielessä, että yhä useammat käyttäjät selaillessaan internetiä tekevät niin mobiililaitteiden, kuten älypuhelinten ja tablettien avulla. On siis elintärkeää, että verkkosivustosi suunnitellaan responsiivisesti, jotta se mukautuu saumattomasti eri näyttökokoihin ja tarjoaa käyttäjälle optimaalisen käyttökokemuksen riippumatta siitä, mitä laitetta he käyttävät.

Neotarilla, kokeneena markkinointitoimistona, ymmärrämme tämän merkityksen ja suosittelemme vahvasti responsiivisen suunnittelun huomioimista WordPress-sivustoja rakennettaessa. Tehkäämme yhdessä verkkosivustostasi ensiluokkainen käyttäjäkokemus, joka houkuttelee potentiaalisia asiakkaita sekä tyydyttää nykyisten asiakkaiden tarpeet.

SEO-ystävällinen rakenne ja sisältö

SEO tai hakukoneoptimointi on tärkeä osa verkkosivujen suunnittelua ja toteutusta. Verkkosivusi on kilpailu alustassa, jossa jokainen yritys pyrkii erottumaan ja näkymään hakukonetuloksissa. Oikeanlaisella sisällöllä ja rakenteella voit parantaa sivustosi löydettävyyttä ja parhaassa tapauksessa sijoittua korkeammalle hakutuloksissa, mikä lisää näkyvyyttä ja mahdollisuuksia saada enemmän liikennettä sivustolle.

Meillä Neotarilla on vankka kokemus hakukoneoptimoinnista ja olemme erikoistuneet auttamaan asiakkaitamme menestymään digitaalisella markkinointialueella. Kun suunnittelet WordPress-verkkosivuja yrityksellesi, panosta ymmärrettävään URL-rakenteeseen, avainsanasijoitteluun sisällössä ja muista huolehtia metatietojen oikeasta käytöstä. Tämän avulla hakukoneet ymmärtävät paremmin sivustosi aiheen ja parantavat siten sijoitustasi hakutuloksissa.

Nopeus ja suorituskyky

Verkkosivujen nopeus on yksi tärkeimmistä tekijöistä kävijäkokemuksen kannalta. Kukaan ei halua odottaa ikuisuuksia sivuston latautumista, vaan odotukset ovat nopealle ja saumattomalle käyttökokemukselle. Valitse WordPress-teema ja laajennukset, jotka eivät hidasta sivustosi latautumista, ja huolehdi myös optimoinnista esimerkiksi kuvatiedostojen osalta.

Neotarilla ymmärrämme verkkosivujen suorituskyvyn tärkeyden ja autamme mielellämme yritystäsi kehittämään nopeaa ja tehokasta WordPress-sivustoa, joka tarjoaa kävijöillesi sulavan käyttökokemuksen. Olemme asiantunteva kumppani, joka ymmärtää WordPressin parhaat käytännöt ja hyödyntää niitä verkkosivujesi kehityksessä.