BLOGIT

Ajankohtaisia teemoja, markkinointiviestinnän haasteita ja kaikkea muuta aiheeseen liittyvää pohdintaa, ole hyvä!

Miten mainostoimisto Oulussa auttaa yritystäsi menestymään verkossa?

19.10.2023

Luotettava kumppani markkinointiin – Neotar auttaa yritystäsi menestymään verkossa

Neotar on Oulussa toimiva strategisen markkinointiviestinnän toimisto, joka tarjoaa korkealaatuisia palveluita asiakkaidensa menestyksen tueksi. Olemme erikoistuneet toimimaan asiakkaidemme liiketoiminnallisena kumppanina, ja tavoitteenamme on olla pk-yritysten kaipaama riskitön markkinointipäällikkö, joka huolehtii kokonaisvaltaisesti yrityksen menestyksestä.

Meille Neotarissa on tärkeää, että olemme aina helposti tavoitettavissa ja läsnä asiakkaidemme tarpeita varten. Pieni ja ketterä tiimimme on valmiina auttamaan yritystäsi menestymään verkossa, ja kauttamme hoidamme kaiken markkinointiin liittyvän, tehden mielellämme tiivistä yhteistyötä myös myynnin kanssa. Olipa kyse sitten verkkosivujen suunnittelusta ja sisällöntuotannosta tai sosiaalisen median kampanjoista ja hakukoneoptimoinnista – Neotar on luotettava ja motivoitunut kumppani, joka vie yrityksesi markkinoinnin seuraavalle tasolle.

Verkkosivujen suunnittelu ja sisällöntuotanto

Verkkosivut ovat yrityksesi näyteikkuna verkossa ja tärkeä osa brändin rakentamista. Neotar tarjoaa ammattitaitoisen verkkosivujen suunnittelutiimin, joka suunnittelee ja toteuttaa juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivan verkkosivuratkaisun. Huolehdimme niin käyttäjäystävällisyydestä, visuaalisesta ilmeestä kuin hakukoneoptimoinnistakin, jotta yrityksesi verkkosivut erottuvat kilpailijoista ja houkuttelevat potentiaaliset asiakkaat toimimaan.

Sisällöntuotanto on olennainen osa hyvin toimivia verkkosivuja. Neotarilla meillä on tarvittava osaaminen ja kokemus luoda kohderyhmääsi puhuttelevaa sisältöä, joka kiinnittää huomion ja saa asiakkaat pysymään sivuillasi pidempään. Tarjoamme myös jatkuvaa sisällöntuotannon palvelua, jolla yrityksesi pysyy ajantasalla ja kiinnostavana asiakkaillesi.

Sosiaalisen median kampanjat

Sosiaalinen media on tehokas työkalu, jolla tavoitat laajan yleisön potentiaalisista asiakkaista. Neotarin asiantunteva sosiaalisen median tiimi auttaa yritystäsi rakentamaan vahvan läsnäolon eri sosiaalisen median kanavissa. Suunnittelemme ja toteutamme tavoitteidesi mukaiset kampanjat ja autamme rakentamaan sitoutuneen yhteisön yrityksesi ympärille.

Sosiaalisen median kampanjoiden avulla voit tavoittaa potentiaaliset asiakkaat kohderyhmässäsi ja lisätä yrityksesi näkyvyyttä verkossa. Neotar auttaa sinua luomaan kohdennetut ja vaikuttavat sosiaalisen median kampanjat, jotka tukevat yrityksesi liiketoimintaa ja nostavat sen esille kilpailijoiden joukosta.

Kaikki palvelumme toteutetaan aina asiakaskohtaisesti räätälöiden, ja Neotarin tavoitteena on ylittää asiakkaidensa odotukset jokaisessa projektissa. Ota yhteyttä Neotariin ja kysy lisää siitä, miten voimme auttaa juuri sinun yritystäsi menestymään verkossa.