BLOGIT

Ajankohtaisia teemoja, markkinointiviestinnän haasteita ja kaikkea muuta aiheeseen liittyvää pohdintaa, ole hyvä!

Neotar – Sinun strateginen markkinointikumppani Oulussa

17.11.2023

Strateginen markkinointiviestintä Oulussa

Neotar on oululainen strategisen markkinointiviestinnän toimisto, joka tarjoaa parasta mahdollista palvelua asiakkailleen. Meidän vahvuutemme on toimia liiketoiminnallisen kumppanina, joka auttaa yrityksiä menestymään markkinoilla. Olemme pitkäaikainen strateginen markkinointikumppani Oulussa, joka tarjoaa asiantuntevaa ja ammattitaitoista palvelua kaikille asiakkaillemme.

Olemme pk-yritysten kaipaama riskitön markkinointipäällikkö, joka huolehtii kokonaisvaltaisesti yrityksen menestyksestä. Kokeneena toimijana osaamme ottaa huomioon eri näkökulmat ja tarpeet, jotta voimme tarjota tehokkaimman markkinointiviestinnän ratkaisun juuri sinun yrityksellesi. Uskomme yhteistyön voimaan, ja pyrimmekin toimimaan jatkuvasti asiakkaidemme kanssa avoimessa ja luottamuksellisessa ilmapiirissä.

Markkinointiin liittyvät palvelut

Neotar tarjoaa kokonaisvaltaista markkinointipalvelua, joka kattaa kaikki tarpeesi. Meidän kauttamme saat kaikki markkinoinnin peruspalvelut, kuten markkinointisuunnitelman laatimisen, brändin kehittämisen ja digitaalisen markkinoinnin palvelut. Lisäksi tarjoamme myös erikoispalveluita, kuten sosiaalisen median markkinointia ja sisältömarkkinointia.

Tiimimme koostuu alansa parhaista asiantuntijoista, joilla on laaja kokemus eri markkinointitoimenpiteiden suunnittelusta ja toteutuksesta. Ymmärrämme, että jokainen yritys on ainutlaatuinen, joten räätälöimme jokaiselle asiakkaallemme yksilöllisen markkinointistrategian, joka tukee heidän liiketoimintatavoitteitaan. Tavoitteenamme on luoda markkinoinnin avulla pysyviä ja pitkäaikaisia asiakassuhteita, joten panostamme asiakaskokemukseen ja laadukkaaseen palveluun.

Yhteistyö markkinoinnin ja myynnin välillä

Me Neotarilla uskomme vahvasti siihen, että markkinoinnin ja myynnin yhteistyö on avain menestykseen. Siksi tarjoamme myös myyntipalveluita ja autamme yrityksiä tehostamaan myyntiprosessejaan. Yhteistyömme lähtökohtana on yhteinen tavoite: yrityksen määrätietoinen kasvu ja liiketoiminnan menestys. Toimimme molempien osapuolien puolestapuhujana ja linkkinä, jotta markkinointi ja myynti voivat toimia saumattomasti yhdessä.

Olemme helposti tavoitettavissa ja aina valmiina auttamaan sinua markkinointiin liittyvissä asioissa. Lupaamme tarjota sinulle laadukasta ja tehokasta palvelua sekä tuottaa tuloksia, joita tarvitset menestyäksesi markkinoilla. Tule kanssamme luomaan onnistunut markkinointistrategia ja ota meidät strategiseksi markkinointikumppaniksesi Oulussa!