BLOGIT

Ajankohtaisia teemoja, markkinointiviestinnän haasteita ja kaikkea muuta aiheeseen liittyvää pohdintaa, ole hyvä!

Strateginen markkinointiviestintä: Kuinka visualisoida brändisi strategia?

3.11.2023

Strateginen markkinointiviestintä: Kuinka visualisoida brändisi strategia?

Onko yrityksesi strategia jäänyt pölyttymään PowerPoint-esitykseen ja unohtunut arkistojesi uumeniin? Neotar, oululainen strategisen markkinointiviestinnän toimisto, tarjoaa ratkaisun tähän ongelmaan. Autamme luomaan strategian onepagerin avulla visuaalisen katsauksen yrityksesi strategiaan, joka tekee siitä helposti ymmärrettävän ja helpon toteuttaa käytännössä.

Strategia onepager on kompakti ja visuaalinen esitystapa, joka tiivistää yrityksesi strategian yhteen sivuun. Se koostuu selkeistä ja informatiivisista elementeistä, kuten graafisesta esityksestä yrityksen visiosta ja missiosta, tavoitteista, kohderyhmistä, kilpailueduista ja toimenpiteistä. Kaikki tarvittava informaatio on kiteytetty yhteen paikkaan, jolloin strategian ymmärtäminen ja viestiminen helpottuvat merkittävästi.

Neotar – Markkinointitoimisto, joka on kumppanisi menestyksessä

Neotar on oululainen strategisen markkinointiviestinnän toimisto, joka toimii asiakkaidensa luotettavana liiketoiminnallisena kumppanina. Tehtävänämme on olla pk-yritysten kaivattu riskitön markkinointipäällikkö, joka huolehtii kokonaisvaltaisesti yrityksen menestyksestä.

Meidän pieni ja ketterä tiimimme on helposti tavoitettavissa, joten voit luottaa nopeaan ja tehokkaaseen palveluun. Hoidamme kaiken markkinointiin liittyvän puolestasi – suunnittelusta ja toteutuksesta aina analyysiin ja optimointiin. Työskentelemme mielellämme yhteistyössä myynnin kanssa, jotta voidaan varmistaa, että markkinointitoimemme tukee yrityksesi liiketoiminnallisia tavoitteita.