BLOGIT

Ajankohtaisia teemoja, markkinointiviestinnän haasteita ja kaikkea muuta aiheeseen liittyvää pohdintaa, ole hyvä!

Uniikit verkkosivut, jotka ovat asiakkaan itse päivitettävissä

20.11.2023

Luotettava valinta verkkosivujen päivitykseen

Kun on aika päivittää yrityksen verkkosivuja, on tärkeää valita luotettava ja ammattitaitoinen kumppani, joka pystyy tarjoamaan uniikkeja verkkosivuratkaisuja. Neotar on oululainen markkinointiviestinnän toimisto, joka on erikoistunut strategiseen markkinointiin ja tarjoamme asiakkaillemme juuri tällaisia sopivia verkkosivupalveluja. Asiakkaamme voivat itse päivittää ja hallita verkkosivujaan helposti ja vaivattomasti.

Helppokäyttöinen sisällönhallintajärjestelmä

Verkkosivujen päivittäminen ei ole enää riippuvainen ulkopuolisesta toimijasta tai ohjelmistosta. Neotarin tarjoama uniikki verkkosivuratkaisu sisältää käyttäjäystävällisen sisällönhallintajärjestelmän, jonka ansiosta asiakkaamme voivat päivittää ja muokata verkkosivujaan itse. Sisällönhallintajärjestelmä on helppokäyttöinen ja intuitiivinen, joten uudet päivitykset ja muokkaukset onnistuvat vaivattomasti ilman koodaustaitoja.

Räätälöity design omalle brändille

Yrityksen verkkosivut ovat usein ensimmäinen kosketuspinta potentiaalisiin asiakkaisiin. Siksi on tärkeää, että sivusto edustaa yrityksen brändiä ja arvoja selkeästi ja tyylikkäästi. Me Neotarilla ymmärrämme tämän ja tarjoamme uniikkeja verkkosivuratkaisuja, jotka voidaan räätälöidä täysin asiakkaamme brändin näköiseksi. Suunnittelemme ja toteutamme verkkosivut yhteistyössä asiakkaamme kanssa, jotta lopputulos vastaa täysin heidän visuaalisia tarpeitaan.